Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Bistrița-Nasăud: expoziția INTREBARE 🖌 INTRE BARE 🖌 a artistului Vasile Rață

26 iulie - 20 august

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud vă invită joi, 26 iulie, ora 17 la vernisajul expoziției INTREBARE 🖌 INTRE BARE 🖌 a artistului Vasile Rață.
”Vasile Raţă este un umanist al timpurilor noastre, este un elocvent homo universalis, care vrea să înţeleagă şi să exprime tot ceea ce descoperă în comportamentul semenilor săi. Se revoltă în faţa superficialităţii exprimată prin comoditate, dar învârte acest conținut al lumii noi printre degete, ca pe un creion care haşurează între plinuri şi goluri, între sens şi nonsens, între rațiune şi intuiție, între realitate şi suprarealitate…”
…”Instalațiile brevetate și desenele-proiect realizate de artistul Vasile Raţă, sunt un “produs Leonardus”, deoarece aduc în atenţie o temă sau o idee pe care intuim că trebuie să o rezolvăm, dar pentru apariţia instrucţiunilor de acceptare, deci de utilizare, mai trebuie să aşteptăm un timp pentru decantare! Seriozitatea concretă alunecă în imprevizibil, iar de nicăieri și din derizoriu se conturează efecte ce pot dezvolta perspective cu înţelesuri şi subînţelesuri utile contemporaneității”,
precizează istoricul de artă, Vasile Duda.

Vă așteptăm cu drag!
Manager,
Alexandru Gavrilaș

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.