Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Botoşani: Mineral Expo la Muzeul Judeţean Botoşani

14 iunie @ 19:20 EET

Între 5 şi 7 decembrie 2014, Moş Nicolae vizitează ,,Mineral Expo” la Muzeul Judeţean Botoşani !

,,Mineral Expo” şi Muzeul Judeţean Botoşani organizează o nouă ediţie a expoziţiei cu vânzare de bijuterii, cristale, pietre preţioase şi semipreţioase.

Între orele 10.00 şi 18.00 cele mai interesante cadouri care îi pot face fericiţi pe cei dragi pot fi descoperite într-o fascinantă expoziţie în care îsi dau concursul de la mineralogi până la artişti hande made iubitori de nestemate.

Una din cele mai deosebite exponate din aceasta ediţie va fi “Smaraldul Iubirii”. Piesa cântareşte 6200 de grame, simbolizând dragostea şi reinvierea. Smaraldul a fost moneda internaţională timp de mii de ani, iar Mongolii din India, inclusiv Shah Jahan, cel care a ridicat Taj Mahalul, adorau smaraldele atât de mult încât le gravau cu texte sacre şi le purtau drept talismane. Conform legendelor smaraldul oferea proprietarului sau talent oratoric, încredere şi intelepciune.

În cadrul expoziţie vor putea fi admirate obiecte de décor- geode de ametis si citrin, coliere si bratari din rubine, safire, cristale de stanca, agate şi topaze imperial.

Totodată, printr-un comunicat de presă, Moş Nicolae a anunţat ca va vizita expoziţia MINERAL EXPO. Tu de ce nu ai face-o???

Pret bilet intrare 2 lei.

Interval orar: 10.00- 18.00

mineralexpo@yahoo.com 0728 – 495.346

Details

Date:
14 iunie, 2024
Time:
19:20 EET
Event Category:
Event Tags:
, ,