Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Brașov: conferința de presă prilejuită de încheierea proiectului cultural „Fatzada istorică – Proiect pilot de diversificare a ofertei cultural-turistice din orașul Brașov

23 martie @ 01:31 EET

Muzeul Casa Mureșenilor Brașov alături de partenerii săi Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov și Asociația Depoul de Artă Urbană vă invită marți, 5 noiembrie 2013, ora 12.00, la conferința de presă prilejuită de încheierea proiectului cultural „Fatzada istorică – Proiect pilot de diversificare a ofertei cultural-turistice din orașul Brașov”, proiectu finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, sesiunea de finanțare II/2013, aria tematică Activități Muzeale.

Ca urmare a implementării proiectului oferta cultural-turistică a orașului Brașov s-a îmbogățit cu un nou punct de interes: o lucrare murală de 50 mp realizată pe peretele calcan din curtea interioară a muzeului. Lucrarea murală, executată de 4 artiști plastici, reprezintă evoluția costumului la Brașov între secolele XIII-XIX. Turiștii vor avea ocazia să-și consolideze cunoștințele într-o manieră interactivă și să realizeze poze suvenir, personajele din lucrare fiind reprezentate în mărime naturală.

Director,

Dr. Valer Rus

Muzeul „Casa Muresenilor” Brasov

Piata Sfatului nr. 25

Tel./Fax: (40)268-477864

http://www.muzeulmuresenilor.ro/

casa_muresenilor@yahoo.com

Detalii

Dată:
23 martie, 2023
Oră:
01:31 EET
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *