Loading Events
 
 

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov, în colaborare cu Facultatea de Muzică Brașov, organizează marți, 19 noiembrie 2019, ora 16, un concert caritabil dedicat unui băiat din Vulcan care este paralizat și care are o situație socială precară. Concertul va avea loc la sediul muzeului din Piața Sfatului nr. 25.
Recitalul de pian la patru mâini susținut de pianiștii Corina Ibănescu și Ioan Dragoș Dimitriu (Viena) va cuprinde lucrări de J. Haydn, W.A. Mozart și D. Lipatti.
La recital vor participa și studenții clasei de pian din cadrul Universității Transilvania din Brașov a prof. univ. dr. Corina Ibănescu: Nicușor Răducanu, Sebastian Marcu, Bianca Șelaru, Ana Nițu și Aronold Bende. Aceștia vor interpreta lucrări de D. Scarlatti, P.A. Soler, P. I. Ceaikovski, S. Prokofiev.
Banii strânși de la concert vor fi donați mamei acestui copil de 14 ani. Cei care doresc să doneze și alimente neperisabile, o pot face în ziua concertului.
Pentru informații suplimentare, apelați la domnul Ovidiu Savu și la domna profesor Corina Ibănescu, organizatorii evenimentului.

Details

Date:
19 November, 2019
Event Categories:
,

Organizer

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov
View Organizer Website

Venue

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov
Piața Sfatului, nr. 25
Brașov, Brașov 500025 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *