Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Brașov: proiectul „Muzeul – primul meu loc de muncă”

20 October, 2012

MUZEUL – PRIMUL MEU LOC DE MUNCA”

 

Muzeul „Casa Muresenilor” Brasov are placerea sa va anunte demararea activitatilor in cadrul proiectului „Muzeul – primul meu loc de muncă . Proiectul „Muzeul – primul meu loc de muncă este desfasurat de Muzeul „Casa Muresenilor” Brasov cu finantare din partea Administratiei Fondului Cultural National si cu sprijinul partenerilor sai: Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov, Muzeul Tarii Fagarasului „Valer Literat” Fagaras si Fundația Sunshine Romania.

Proiectul is i propune o integrare social a real a a persoanelor cu dizabilitati i n cadrul a doua institutii de cultura din Brasov, Muzeul Casa Muresenilor si Casa S tefan Baciu. Zece persoane cu dizabilitati, institutionalizate i n cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov (Complex de Reabilitare Scolara Bradet, Locuinta Protejata „Casa Irlanda” Harman, Centrul de Reabilitare Scolara „Albina” Codlea si Centrul de Reabilitare Scolara „Floare de Colt” Fagaras) activ eaza i n cadrul celor dou a muzee pe perioada a zece saptamani incepand cu 3 septembrie 2012. Echipe de cate doi beneficiari fac parte timp de zece zile din personalul de supraveghere s i i ndrumare din cele dou a case memoriale, participand efectiv la activitatile curente ale institutiilor unde sunt alocati.

Totodata, acest proiect urmareste realizarea unei legaturi direct e i ntre specialistii unui muzeu din orasul resedinta de judet s i specialistii din casele de tip familial din jude t pentru o imbunatatire a competentelor profesionale ale angajatilor i n lucrul cu persoane cu dizabilitati s i o crestere a gradului de accesibilitate a acestora la oferta de lucru venit a din partea unui muzeu.

Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa luati legatura cu Valer Rus (director Muzeul „Casa Muresenilor” Brasov, manager de proiect, rus.valer@gmail.com ) sau sa accesaţi site-ul Muzeului „Casa Muresenilor” Brasov, www.muzeulmuresenilor.

Pentru a vizualiza activitatile ce s-au desfasurat in luna septembrie a.c. va rugam sa accesati urmatorul link:http://www.youtube.com/watch?v=esWORJPHrYo

Director,

Dr. Valer Rus

Details

Date:
20 October, 2012
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov
View Organizer Website

Venue

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov
Piața Sfatului, nr. 25
Brașov, Brașov 500025 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.