Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Braşov: atelierul “Valorificarea patrimoniului prin expoziţii temporare itinerante”

24 October, 2011 - 26 October, 2011

Muzeul „Casa Mureşenilor” Braşov în parteneriat cu Centrul de Pregătire Profesională în Cultură Bucureşti şi cu Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni Sfântu Gheorghe vă invită să participaţi la atelierul “Valorificarea patrimoniului prin expoziţii temporare itinerante”, parte integrantă a proiectului MUZEOFORUM – Platforma de instruire şi bune practici, finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional – sesiunea 2011.

Cursul se va desfăşura în format blended learning (învăţare combinată): o sesiune de învăţare pe platforma online www.muzeoforum.eu şi o sesiune de curs faţă în faţă. Timp de 2 săptămâni cursanţii vor parcurge o parte din conţinutul cursurilor puse la dispoziţie online pe platforma MUZEOFORUM, vor lucra exerciţiile individuale şi de grup şi proiectele pentru examen, discutând cu lectorul şi între ei, pe mail şi forum. Sesiunea de curs faţă în faţă va dura 3 zile în care se vor clarifica anumite aspecte, se vor discuta proiectele, se va face recapitularea subiectelor parcurse şi cursanţii vor fi evaluaţi. Participanţii îşi vor alcătui câte un portofoliu electronic care va fi disponibil şi după terminarea proiectului ca o colecţie de bune practici.

Lector al acestui atelier va fi domnul Rodolfo Arturo Herrera Saldana.

Atelierul se va derula în perioada 24-26 OCTOMBRIE 2011, la sediul Centrului de Pregătire Profesională în Cultură din Bucureşti, str. Toamnei, nr. 103, sector 2.

Întâlnirea este destinată angajaţilor muzeelor din România, cu precădere din judeţele Braşov, Harghita, Covasna, Argeş, Dâmboviţa şi municipiul Bucureşti.

Diploma obţinută este recunoscută de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional.

Vă rugăm să ne oferiţi suportul în organizarea acestei manifestări, prin desemnarea unui participant din instituţia dumneavoastră.

Menţionăm că numărul de locuri este de 15 participanţi iar termenul limită de înscriere 10 octombrie 2011.

Precizăm de asemenea că toate costurile de cazare şi şcolarizare pentru această perioadă sunt subvenţionate din finanţarea proiectului, excepţie vor face cheltuielile de transport şi masă, care vor fi suportate de instituţiile unde îşi desfăşoară activitatea participanţii.

Persoana de contact Cristina Seitz, asistent proiect, e-mail cristina_seitz@yahoo.com, m. 0722258476,

Director,

Dr. Rus Valer

Muzeul “Casa Muresenilor” Brasov

Piata Sfatului nr. 25

Tel./Fax: (40)268-477864

www.muzeulmuresenilor.ro

casa_muresenilor@yahoo.com

Details

Start:
24 October, 2011
End:
26 October, 2011
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,

Organizers

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov
Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni – Sfântu Gheorghe
Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală

Venue

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov
Piața Sfatului, nr. 25
Brașov, Brașov 500025 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.