Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Brașov: Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov organizează sâmbătă, 16 octombrie 2021, ora 11, la Ludoteca din Coresi Shopping Resort un Atelier interactiv de tipărire susținut de istoricul Ovidiu-Constantin Savu.

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov organizează sâmbătă, 16 octombrie 2021, ora 11, la Ludoteca din Coresi Shopping Resort un Atelier interactiv de tipărire susținut de istoricul Ovidiu-Constantin Savu.
Săptămânal, în perioada octombrie-noiembrie 2021, se vor organiza ateliere interactive de tipărire, în cadrul cărora beneficiarii își crează propriul suvenir – o foaie tipărită la teascul – model Coresi și primesc informații avizate cu privire la evoluția procesului de tipărire.
Atelierul organizat în cadrul proiectului „De la Diaconul Coresi la poetul Ștefan Baciu” este implementat de Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov în parteneriat cu Coresi Shopping Resort și Muzeul Prima Școală Românească și cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov și Consiliul Local Brașov, Cartier Coresi și Consiliul Județean Brașov.
Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile, prin înscriere la adresa casa.muresenilor@gmail.com
Evenimentul va respecta toate reglementările legale în vigoare.
Proiect finanțat din bugetul Municipiului Brașov.

Details

Date:
16 October, 2021
Event Category:

Organizer

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov
View Organizer Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *