Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Braşov: Muzeul “Casa Mureşenilor” organizează înscrieri pentru programul de educaţie muzeală dedicat sărbătorilor de iarnă intitulat “Povestea Crăciunului”

23 November, 2009

Muzeul „Casa Mureşenilor” Braşov organizează înscrieri pentru programul de educaţie muzeală dedicat sărbătorilor de iarnă intitulat „Povestea Crăciunului”. La acest curs se pot înscrie un număr de 25 de elevi cu vârsta între 7 şi 14 ani, iar cursurile se vor ţine în fiecare zi de luni a săptămânii, de la orele 15. Tematica cursului este structurată pe 4 întâlniri, începând cu ziua de 23 noiembrie 2009. Timp de o lună copiii vor învăţa colinde româneşti, germane si maghiare, povestea Crăciunului, vor modela în lut obiecte de pus în pomul de iarnă, vor confecţiona felicitări autocolante, lectură şi alte surprize. La finalul cursului, în zilele dinaintea Crăciunului cursanţii vor primi vizita lui Moş Crăciun şi vor asista la un spectacol de teatru cu tematica Sfintelor Sărbători.

Costul cursului este de 10 lei pentru toate activităţile, iar înscrierile se fac până la data de 23 noiembrie 2009 în limita numărului de locuri.

Coordonatorul programului este prof. Ovidiu Savu- şef Secţie Istorie.

Director

Dr. Valer Rus

Muzeul “Casa Muresenilor” Brasov

Piata Sfatului nr. 25

Tel./Fax: (40)268-477864

www.muzeulmuresenilor.ro

casa_muresenilor@yahoo.com

 

Prezentarea muzeului în evidenţa CIMEC

Details

Date:
23 November, 2009
Event Category:

Organizer

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov
View Organizer Website

Venue

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov
Piața Sfatului, nr. 25
Brașov, Brașov 500025 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.