Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Braşov: Sesiunea ştiinţifică „Ţara Bârsei”, 12-13 mai 2016

19 iunie @ 19:02 EEST

Muzeul „Casa Mureşenilor” Braşov organizează, în zilele de 12-13 mai 2016, Sesiunea ştiinţifică „Ţara Bârsei ”, ediţia a XV-a. Lucrările sesiunii vor urmări următoarele teme:

  • 200 de ani de la nașterea poetului Andrei Mureșanu – simboluri locale în istoria României
  • Monarhia constituțională a României la 150 de ani. Măreție și decădere
  • S-a întâmplat la 1916

Având în vedere preocupările pe care le aveţi în domeniu, vă adresăm invitaţia de a participa la această sesiune de comunicări.

Vă solicităm să ne trimiteți titlul și rezumatul comunicării Dumneavoastră până la data de 29 aprilie 2016 la adresa de mail: casa_muresenilor@yahoo.com . Organizatorii îşi rezervă dreptul de a selecționa lucrările ce vor fi susţinute în cadrul sesiunii.

Lucrările vor fi predate în timpul sesiunii în vederea publicării acestora în Anuarul muzeului, „Ţara Bârsei” nr. 15 (serie nouă). V ă rugăm ca articolele D umneavoastră să nu depăşească 10 pagini A4 (inclusiv note de subsol şi rezumat), să fie redactate în Microsoft Office Word, caracter Times New Roman, mărimea 12, la 1,5 rânduri şi aliniere Justify. Fotografiile, în format digital, să fie prezentate separat, rezoluţie 300 dpi. Pentru rezumat solicităm un text de 250-400 cuvinte, într-una din limbile engleză, franceză sau germană.

Cazarea şi masa participanţilor vor fi asigurate de către organizatori.

În speranţa că ne veţi onora cu prezenţa, vă mulţumim anticipat!

Manager,

Dr. Valer Rus

Details

Date:
19 iunie, 2024
Time:
19:02 EEST
Event Category:
Event Tags: