Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Arhitecţi cu pene, atelier la Antipa

14 aprilie, 2018 @ 11:00 - 13:00 EEST

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copii sâmbătă, 14 aprilie 2018 de la ora 11:00, la o nouă întâlnire cu temerarii exploratori Dodi şi Roni care, împreună cu specialistul Muzeului Andreea Cătălina Drăghici, le vor povesti micuţilor despre câţiva maeştri ai arhitecturii naturale.

De la pasărea care este atât de „bogată” încât are propria-i insulă, la cea care transformă grămada de gunoi într-un adevărat incubator, şi până la un veritabil maestru al arhitecturii, care-şi ţese cuibul într-o delicată formă de mănuşă, vom descoperi ce specie de pasăre este mai inventivă şi mai pricepută. Vom prezenta şi excepţia care confirmă regula: pasărea care preferă să fie doar musafir în cuibul altora.

Copiii vor fi pe rând atât spectatorii cât şi protagoniştii spectacolului în care vor fi implicaţi printr-o serie de jocuri şi ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre. La final, actorii păpuşari au pregătit, ca de obicei, o mică surpriză tuturor celor care vor fi inspiraţi de momentele artistice şi vor dori să-şi facă acasă propriul teatru de umbre!

La întâlnire sunt invitaţi copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 9 ani. Înscrierile se pot face prin intermediul formularului de mai jos, în limita a 50 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil.

Parteneri: Pipo şi Doxi

Parteneri media: Radio Romania Cultural, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Grădinite.com, Prokid.ro,GoKID.ro, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com,HotNews, SmartWoman, Mămica de azi, Mami, stiripentrucopii.com,kidsnews.ro, labucatarie.ro. Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa.

Înregistrează-te

Detalii

Dată:
14 aprilie, 2018
Oră:
11:00 - 13:00 EEST
Categorie Eveniment:

Organizator

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
șos. General Kiseleff Pavel nr. 1
București, București 011341 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare