Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: ARtfel de expoziţie

24 November, 2017 - 10 December, 2017

În acest context, al evoluției permanente, Agenția Națională de Presă a lansat un nou site, precum și proiecte editoriale noi pentru Centenarul Marii Uniri, în cadrul unei expoziții inedite de fotografie desfășurată la Muzeul Municipiului București, în parteneriat cu Samsung.

 

AGERPRES, Muzeul Municipiului Bucureşti – Palatul Suțu și Samsung Romania vă invită astfel la o ARtfel de expoziţie de fotografie, care îmbină fotoreportajul, documentarul video şi Realitatea Augmentată. Expoziția poate fi vizitată în perioada 24 noiembrie – 10 decembrie, la Palatul Suţu – Muzeul Municipiului Bucureşti.

 

Printre fotografiile expuse se regăsesc unele dintre cele mai bune imagini realizate de fotoreporterii AGERPRES în ultimul an, atât în țară, cât și la evenimente internaționale. De la Jocurile Olimpice de la Rio, la misiunea în teatrul de operații din Afganistan sau la vizita președintelui Klaus Iohannis la Casa Albă, precum și de la vizita Prințului Charles în România, la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de la Cluj-Napoca, expoziția de fotografie ARtfel aduce în prim-plan cele mai importante momente surprinse de colegii noștri.

 

Astfel, cu ajutorul aplicației mobile AGERPRES AR, ce poate fi descărcată gratuit din Google Play (https://goo.gl/V3pu2y) şi App Store (https://goo.gl/rSvCWa), vizitatorii vor vedea povestea din spatele imaginilor, dar și scurte fragmente dintr-un documentar video special pe care AGERPRES îl pregătește cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

 

De asemenea, cu ocazia vernisării expoziției, AGERPRES a lansat și noua pagină de Instagram, #100deRomania (https://www.instagram.com/100deromania/) – un proiect dedicat aniversării a 100 de ani de la Marea Unire, în cadrul căruia Agenția Națională de Presă va promova cele mai bune fotografii ale sale.

 

Details

Start:
24 November, 2017
End:
10 December, 2017
Event Categories:
,
Event Tags:

Organizers

Muzeul Municipiului București
AGERPRES

Venue

Palatul Suțu – Muzeul Municipiului București
Bulevardul Ion C. Brătianu 2, București 030167
București, București 030167 Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.