Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: Ateliere de lectură pentru copii la Muzeul Hărților

25 iulie @ 09:33 EEST

Sâmbătă, 26 octombrie, și duminică, 27 octombrie, invităm copiii de 3 – 6 ani la ATELIERELE DE LECTURĂ DE LA MUZEUL HĂRȚILOR, care propun atât copiilor, cât și părinților, o abordare MULTISENZORIALĂ a cititului. 📚📕 📖 Pe parcursul atelierelor, participanții vor atinge obiecte care se regăsesc în cărțile propuse spre lectură, vor descoperi cu propriul corp locuri și sunete noi și se vor familiariza cu universul aparte al unui muzeu al hărților.

✯ SÂMBĂTĂ, 26 octombrie, de la ora 10.15: ATELIER DE LECTURĂ PENTRU COPII DE 3 – 4 ANI, cartea citită va fi „Elmer și balenele” de David McKee. Împreună cu elefantul multicolor, copiii vor trece prin pădure și peste râuri atingând plante, scoici și pietre culese de Elmer în drumul său către ocean.

✯ DUMINICĂ, 27 octombrie, de la ora 10.15: ATELIER DE LECTURĂ PENTRU COPII DE 5 – 6 ANI, cartea citită va fi „O, în ce locuri minunate o s-ajungi!” de Dr. Seuss. Mirosuri, texturi și obiecte surprinzătoare vor însoți lectura, ajutându-ne să găsim pe hărțile din muzeu și în imaginația noastră acele locuri minunate către care visăm să călătorim.

Atelierele sunt susținute de Mona-Silvia Timofte, educator muzeal.

DURATA unui atelier: 45 minute;
TARIF: 25 lei / copil și 10 lei / adult;
✔ PARTICIPARE: pentru ÎNSCRIERE vă rugăm completați acest formular:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScndHqupepXAyCwpBxKUYEZEAlVARgq4S2x4ZOLvDO-KjCa-w/viewform

________________

Mai multe detalii despre ateliere și Colțul de lectură aflați accesând linkul:
http://www.muzeulhartilor.ro/atelierele-coltului-de-lectura/
________________

Vă așteptăm cu drag!2

Details

Date:
25 iulie, 2024
Time:
09:33 EEST
Event Category: