Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: atelierul Artizanii naturii la Antipa

12 mai, 2018 @ 11:00 - 12:00 EEST

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copii sâmbătă, 12 mai 2018 de la ora 11:00, la o nouă întâlnire cu temerarii exploratori Dodi și Roni care, împreună cu specialistul Muzeului Alexandra Florina Popa, le vor povesti micuților despre câțiva artizani ai naturii.

Tânăra cercetătoare le va face cunoștință copiilor cu trei maeștri ai construcțiilor din natură: viespea zidar, înzestrată cu o îndemânare deosebită în realizarea cuibului de lut, pasărea grădinar – un adevărat arhitect care, folosindu-se de fructe, cochilii de melci, frunze sau pietricele colorate își decorează într-un mod inedit „coliba”, precum și cu un dulgher iscusit – castorul. Meșter al construcțiilor de baraje, castorul are un rol important în cadrul ecosistemelor naturale.

Copiii vor fi pe rând atât spectatorii cât și protagoniștii spectacolului în care vor fi implicați printr-o serie de jocuri și ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre. La final, actorii păpușari au pregătit, ca de obicei, o mică surpriză tuturor celor care vor fi inspirați de momentele artistice și vor dori să-și facă acasă propriul teatru de umbre!

La întâlnire sunt invitați copiii cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani. Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, în limita a 50 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil.

Mai multe detalii pe pagina oficială de Facebook a Muzeului „Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa.

Înregistrează-te

Detalii

Dată:
12 mai, 2018
Oră:
11:00 - 12:00 EEST
Categorie Eveniment:

Organizator

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
șos. General Kiseleff Pavel nr. 1
București, București 011341 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare