Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: atelierul de 3 zile pentru copii „Cum descâlcim perspectiva?”

25 iulie, 2019 - 27 iulie, 2019

Asociaţia De-a Arhitectura organizează între 25 şi 27 iulie 2019 în Bucureşti, în parteneriat cu Artcrowd şi Muzeul Național de Artă al României, atelierul de 3 zile pentru copii „Cum descâlcim perspectiva?”.

Desenul în perspectivă pe înțelesul copiilor: cum reprezinți ceea ce vezi, exact ca în realitate. Nici vechii pictori nu au știut de la început cum se face, l-au descoperit pas cu pas în sute de ani. Noi avem șansa să vedem istoria căutărilor lor în sălile Galeriei de Artă Europeană, să înțelegem principiile perspectivei și apoi să desenăm la rândul nostru o compoziție. La final vom ilustra orașul personajului pe care l-am creat anterior cu ajutorul benzii desenate.

Atelierul „Cum descâlcim perspectiva?” le este dedicat copiilor de 9-12 ani, se desfăşoară între orele 11:00-14:00 (cu o pauză de 15 minute) la parterul Galeriei Naţionale din Muzeul Naţional de Artă al României, Calea Victoriei, nr. 49-53, sector 1 şi are un cost de 180 lei/atelier/copil pentru toate cele 3 zile (taxa cuprinde şi biletul de intrare la MNAR). Atelierul este desfăşurat în parteneriat cu ArtCrowd.

Înscrierile se realizează în limita celor 15 locuri disponibilie prin formularul de aici: https://forms.gle/dibmm7iJpo8TtAgY7. Detalii aici: http://www.de-a-arhitectura.ro/atelier-cum-descalcim-perspectiva/.

*ATENŢIE: După achitarea taxei de înscriere, în caz de renunţare, înscrişilor nu li se va returna taxa deja achitată. Mulţumim pentru înţelegere.

*Având în vedere că este ora prânzului, copiii sunt rugaţi să vină cu un snack/sandviş la ei.

Vă aşteptăm alături de noi să descâlcim perspectiva!

Details

Start:
25 iulie, 2019
End:
27 iulie, 2019
Event Category:

Organizer

Muzeul Național de Artă al României – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național de Artă al României – București
Calea Victoriei 49-53, București 010063
București, București 010063 Romania
+ Google Map
View Venue Website