Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Concert. „Ultima seară de vară” la Palatul Suțu

30 august, 2018 @ 19:00 - 20:00 EEST

La sfârșitul verii, Muzeul Municipiului București a pregătit un spectacol extraordinar pe care îl oferă publicului joi, 30 august, la ora 19.00.

Concertul „Ultima seară de vară” va avea loc la Palatul Suțu și va fi susținut de soprana Arlinda Morava și Bucharest Ladies Cvintet.

Arlinda Morava s-a născut în Tirana, Albania, dar a absolvit Conservatorul Ciprian Porumbescu din București și are un Masterat canto de operă în Elveția. A fost solistă a Operei Române București, este laureată a multor concursuri naționale și internaționale și colaborează cu numeroase instituții de profil din România.

Interpretările sale pe scena Royal College din Londra și altor capitale și orașe europene, sub bagheta unor dirijori de renume, au fost aplaudate la scenă deschisă.

Bucharest Ladies Cvintet este alcătuit din Andreea Ștefănescu – vioara 1, Carmen Moisescu – vioara a 2-a, Cristina Bucur – violă, Alexandra Pascaru – violoncel, Liana Mareș – pian. Bucharest Ladies Cvintet a luat ființă în anul 2005 și se reunește cu ocazia unor proiecte importante.

Intrarea 10 lei. În preţul biletului este inclusă vizitarea Palatului Suțu, în termen de 30 de zile.

Eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin Muzeul Municipiului București.

Detalii

Dată:
30 august, 2018
Oră:
19:00 - 20:00 EEST
Categorie Eveniment:

Organizator

Muzeul Municipiului București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Palatul Suțu – Muzeul Municipiului București
Bulevardul Ion C. Brătianu 2, București 030167
București, București 030167 Romania
+ Hartă Google