Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: Conferinta Internationala de Securitate Muzeala si Patrimoniala

10 mai, 2018 @ 09:00 - 15:00 EEST

Prima Conferinta Internationala de Securitate Muzeala si Patrimoniala din Romania – SAFETY ART 2018 organizata in colaborare cu Ministerul Culturii si Identitatii Nationale.

Evenimentul, care se va desfaura in Sala AUDITORIUM din cadrul M.N.A.R., a fost inclus, de catre Institutul National al Patrimoniului, in lista proiectelor ce se vor desfasura sub egida Anului European al Patrimoniului Cultural.

La acest eveniment anual si de referinta in domeniu, se vor dezbate teme precum protejarea valorilor culturale nationale, cadrul legislativ romanesc si international in domeniul securitatii muzeale si patrimoniale, prezentarea noilor solutii de securitate muzeala, protejarea patrimoniului cultural imobil si arheologic la nivel national si european, suntem pregatiti pentru noile amenintari de securitate la nivel european, ghid de bune practici europene, solutii inovatoare in domeniul turismului muzeal si cultural.

Principalul scop al acestui eveniment este de a dezvolta și forma capacitatile manageriale ale administratorilor culturali in domeniul securitatii muzeal patrimoniale cat si de a preveni si solutiona incidentele de securitate nedorite.

Details

Date:
10 mai, 2018
Time:
09:00 - 15:00 EEST
Event Category:

Organizer

Safety Art
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național de Artă al României – București
Calea Victoriei 49-53, București 010063
București, București 010063 Romania
+ Google Map
View Venue Website