Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Conversații la muzeu – invitat Dan C Mihăilescu

23 ianuarie, 2018 @ 18:00 - 19:30 EET

Muzeul Național Cotroceni organizează marți, 23 ianuarie, de la ora 18.00, prima întâlnire din cadrul programului „Conversații la muzeu”.
Intitulată „Captivitatea esteticului, între zidurile istoriei și presiunile politice. O fatalitate?”, conferința de debut va fi susținută de criticul şi istoricul literar Dan C. Mihăilescu și va fi moderată de jurnalistul și mediatorul cultural Matei Martin.
Manifestarea se înscrie, alături de alte acțiuni, în calendarul pe care Muzeul Național Cotroceni îl propune publicului pentru Anul Centenarului, oferind un spațiu de dialog și analiză.
Programul „Conversații la muzeu” a fost conceput pentru a evoca, prin intermediul unor discuții deschise și pline de substanță, evenimente relevante din istoria noastră, momente speciale, proiecte și idei despre evoluția societății românești în acest veac.
Conferințele vor avea în centru personalități ale culturii române și vor propune incursiuni în istoria Palatului Cotroceni, vor surprinde instantanee din viața cotidiană a epocii, vor pune sub lupă momente și decizii istorice, dar și perspective ale prezentului.

Înscrierile la eveniment se fac telefonic, la numărul 021/317.31.06 sau prin email, la adresa relatiipublice@muzeulcontroceni.ro. Datele (nume, prenume, CNP) se vor transmite până joi, 18 ianuarie 2018.
Rezervările se fac în funcție de numărul de locuri disponibile. Eventualele limitări de acces vor fi comunicate în timp util persoanelor înscrise.

Detalii

Dată:
23 ianuarie, 2018
Oră:
18:00 - 19:30 EET
Categorie Eveniment:

Organizator

Muzeul Național Cotroceni – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național Cotroceni – București
B-dul Geniului nr. 1
București, București 060116 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare