Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: Dans-Wanderer la MARe cu Cosmin Manolescu & Andreea Belu 26 si 27 octombrie

25 octombrie, 2019 - 26 octombrie, 2019

Dans-Wanderer la MARe
cu Cosmin Manolescu & Andreea Belu
26 si 27 octombrie
ora 14 – 19

Dans-Wanderer /ˈdan(t)s, ˈdän(t)s, dɑːns/ /ˈwɒnd(ə)rə/. A ieși din obișnuit, din tipar, din zona de confort. De fapt nu a ieși. Ci a o lua la goană și a fugi însuflețit, îndepărtîndu-te de ele din ce în ce mai mult. A vorbi, a zîmbi, a cînta, a dansa, a îmbrățișa, a rîde, a plînge, a da, a lua, a durea, a vindeca, a găsi, a (te) pierde, a îndrăzni, a încerca, a greși, a reuși, a tăcea. A fi liber.

Dans-Wanderer la MARe este un nou format performativ în cadrul Platformei ZonaD care dezvoltă seria călătoriilor emoționale lansate în 2017. Timp de aproximativ 45 minute veți avea șansa de a descoperi spațiile și creațiile Muzeului de Artă Recentă într-o călătorie emoțională și performativă. Gazdele întâlnirii vor fi coregrafii Cosmin Manolescu & Andreea Belu.

Proiectul artistic Dans-Wanderer este inspirat de cartea “The Wander Society”, de Keri Smith (Penguin Books, 2016), care vorbește despre filozofia călătoriei de tip experiențal și descoperirea necunoscutului (www.thewandersociety.com).

Rezervări de locuri:
Durata unei călătorii – aproximativ 45 minute. Fiecare călătorie va începe la ora fixă – 14, 15, 16, 17, 18. Exista un numar de 8-10 locuri pentru ficare zi de performance. In momentul rezervării vă rugăm menționați data si ora preferată.
Rezervari de locuri se pot face la adresa cosmin@danswander.ro.

Participarea se va face pe baza unei donatii (minim 30 lei) care va trebui achitată înaintea evenimentului.

Dans-Wanderer este un proiect Paradis Serial, produs de Fundația Gabriela Tudor co-produs de DeVIR/CAPa (Faro) în conexiune cu festivalul encontros do DeVIR
spații de lucru: Centrul de Teatru Educațional Replika, ODD, studioul RAP/Fabrica de Pensule, Centrul Național al Dansului București, Institutul Cultural Român Lisabona

Dans-Wanderer este dezvoltat în mai multe episoade în perioada 2017-2019 și va include, pe lîngă mai multe formate de întîlniri performative, o serie de activități dedicate comunității dans#wanderer, conferințe performative, retreat anual la Plaja Corbu, călătorii emoționale în diferite locații. Urmărește-ne la www.danswanderer.ro sau scrie-ne la cosmin@danswanderer.ro.

Dans-Wandere la MARe este realizat în cadrul Platformei ZonaD, program multi-anual cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Details

Start:
25 octombrie, 2019
End:
26 octombrie, 2019
Event Category:

Organizer

MARe/Muzeul de Artă Recentă
View Organizer Website

Venue

MARe/Muzeul de Artă Recentă
Primăverii nr 15
București, București Romania
+ Google Map
View Venue Website