Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: Despre publicitate cu Serban Alexandrescu in expozitia Lucian Bernhard. Publicitate si design la inceputul secolului XX

10 October, 2013

Muzeul National de Arta al Romaniei invita publicul joi, 10 octombrie, ora 18.00, la o discutie  cu specialistul in publicitate Serban Alexandrescu in cadrul expozitiei Lucian Bernhard. Publicitate si design la inceputul secolului XX, deschisa in corpul Stirbei al Muzeului National de Arta al Romaniei (intrarea din strada Stirbei Voda nr. 1-3).

Intrarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, pe baza de programare la telefon 021.314.81.19 sau prin e-mail la comunicare@art.museum.ro.

Invitatul serii, Serban Alexandrescu, este unul dintre fondatorii agentiei de publicitate Headvertising si a sustinut numeroase cursuri de formare si seminare de naratologie. Dupa ce a studiat scenaristica la European Film College si la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I. L. Caragiale” din Bucuresti, Serban Alexandrescu si-a inceput cariera in publicitate la Graffiti/BBDO, devenind apoi director de creatie pentru Young & Rubicam. Din anul 2009 preda in cadrul Scolii ADC, care isi propune sa deschida o portita catre industria de publicitate pentru cei care isi doresc sa lucreze in domeniu.

Avand ca punct de plecare lucrarile prezente in expozitia monografica Lucian Bernhard – unul dintre pionierii artei publicitare din secolul XX -, Serban Alexandrescu propune o incursiune in incitanta lume a publicitatii si a mijloacelor variate prin care aceasta opereaza. Astfel, prin intermediul acestei i ntalniri, invitatul va realiza o paralela intre discursul publicitar contemporan si cel construit de Lucian Bernhard acum un secol.

Va asteptam cu drag !

Maria Sfrijan

Sectia Educatie, Comunicare, Proiecte Culturale si Marketing
Muzeul National de Arta al Romaniei
Calea Victoriei 49-53
Sector 1, Bucuresti
Telefon: 021.313.30.30 int. 923 / 021.314.81.19
www.mnar.arts.ro
www.facebook.com/National.Museum.Art.of.Romania

Details

Date:
10 October, 2013
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Organizer

Muzeul Național de Artă al României – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național de Artă al României – București
Calea Victoriei 49-53, București 010063
București, București 010063 Romania
+ Google Map
View Venue Website