Loading Events
 
 
  • This event has passed.

București: dezbatere pornind de la volumul „Hipsteri, bobos şi clase creative”

Vă invităm la o dezbatere pornind de la volumul „Hipsteri, bobos şi clase creative”, editori Ciprian State și Dinu Guţu (editori), Editura Cartier, 2019.

Invitaţi: autorii volumului

Moderator: Vasile Ernu

Dinu Guțu este antropolog și jurnalist cultural. Teza de doctorat este o etnografie despre ultrașii de la Dinamo („Ultimii oameni. Etnografia unei peluze”, 2015). A mai publicat o serie de articole academice și capitole în reviste și volume din România și Marea Britanie. În 2017 și-a făcut debutul de scriitor cu romanul „Intervenția” (Polirom). Al doilea roman, în curs de apariție, „Perestroika Boys”, este un tablou al Chișinăului începutului de 2000 prin ochii unor adolescenți de la un liceu de fițe.

Ciprian State este licențiat în economie și lucrează în diverse industrii ca specialist și consultant în marketing și strategie. A absolvit masterul de antropologie coordonat de Vintilă Mihăilescu cu o disertație despre fenomenul hipster din București și a publicat articole pe aceeași temă. Interesele sale principale sunt legate de studiile urbane, antropologia economică și relația dintre noile tehnologii și schimbările sociale.

Intrarea este liberă.

Details

Date:
26 November, 2019
Event Categories:
,

Organizer

Muzeul Național al Literaturii Române – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național al Literaturii Române (MNLR) – București
Calea Griviței nr. 64-66
București, București Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *