Loading Events
 
 

În mod excepţional Muzeul Naţional de Artă al României organizează în premieră în colaborare cu Universitatea Naţională de Arte – catedra de grafică, două ateliere de gravură pentru public, în cadrul expoziţiei Goya, cronicarul tuturor războaielor: Dezastrele şi fotografia de război.

 

Atelierele se desfăşoară sub genericul „Lecţia de artă” şi vor avea loc după cum urmează:

Sâmbătă, 19 ianuarie 2013, de la orele 11.00 – pentru copii de 10-14 ani;

Sâmbătă, 19 ianuarie 2013, de la orele 15.00 – pentru tineri şi adulţi.

 

Sub îndrumarea unui grup de profesori şi studenţi de la Universitatea Na ţională de Arte, participanţii la ateliere vor avea prilejul să descifreze tehnica de gravură utilizată de Goya şi să imprime propriile planşe după plăci puse la dispoziţie în acest scop de artistul Florin Stoiciu.

Alături de profesori şi studenţi, specialiştii Secţiei Educaţie, Comunicare, Proiecte culturale, Marketing vor discuta împreună cu participanţii diferite trăsături specifice operei marelui artist spaniol.

Participanţii vor putea lua cu ei exemplarele astfel obţinute, dispunând de câte o lucrare originală cu care să pună bazele propriei colecţii de gravură!

 

Participarea la ateliere se face numai pe bază de înscriere la telefon 021.314.81.19 sau 021.313.30.30, int. 923, sau prin e-mail la adresa educatie@art.museum.ro.

Număr maxim de participanţi pe atelier: 12

Părinţii care îi însoţesc pe copii plătesc taxa de înscriere.

Tarif: 10 lei/persoană

Expoziţia Goya, cronicarul tuturor războaielor: Dezastrele şi fotografia de război poate fi vizitată numai până duminică 27 ianuarie 2013.

Venue

Muzeul Național de Artă al României – București
Calea Victoriei 49-53, București 010063
București, București 010063 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *