Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Expoziția „Romania Powered by Nature”, o inițiativă a Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23

1 iunie @ 11:55 EEST

fb-cover-pic-dalles

În perioada 27 mai – 27 iunie 2016, Sala Dalles MNAC (Bulevardul Nicolae Bălcescu 18) găzduiește expoziția Romania Powered by Nature,o inițiativă a Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23 de a căuta împreună cu societatea civilă, instituțiile publice, industriile creative și publicul larg soluții viabile pentru a valorifica și promova capitalul natural al României. Institutul Cultural Român se numără printre partenerii proiectului.

Romania Powered by Nature este o expoziție work in progress dedicată naturii și inițiativelor cu impact asupra mediului, ecoturismului și economiei bazată pe resurse naturale dezvoltate de mediul public, privat și societatea civilă.

În fiecare săptâmână, expoziția se va crea sub ochii publicului și se va completa cu dezbateri, grupuri de lucru, laboratoare tematice și ateliere pentru copii, toate organizate în jurul ideii pivot că natura este principala resursă competitivă a Românei în plan european și mondial.

Odată cu vernisajul debutează și campania Dalles pentru București organizată de Muzeul Național de Artă Contemporană în parteneriat cu Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 prin care Sala Dalles MNAC reintră în circuitul cultural din București, ca spațiu de experiment, înteracțiune și întalnire pentru grupuri de activism comunitar, artistic şi social. Sala Dalles se pregătește astfel, o dată cu întregul oraș, pentru candidatura Bucureștiului la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

Expoziția este organizată de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 în parteneriat cu: Muzeul Național de Artă Contemporană, Administrația Fondului Cultural Național, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, ArCub, Institutul Cultural Român, Romanian-American Foundation, Raiffeisen Bank, Aqua Carpatica, DC Communication, Rowmania, Saint Gobain Glass Romania, Rigips Saint-Gobain.

Detalii

Dată:
1 iunie, 2023
Oră:
11:55 EEST
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, ,