Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: MARe de MIC. Ateliere pentru vacanță

16 iunie, 2019

Duminică 16 iunie, în Bulevardul Primăverii 15.
Copii 4-7 ani: 11:00 – 12:00
Copii 8-12 ani: 12:30 – 14:00
Preț: 30 lei/cursant.
Înscrieri la gift.shop@mare.ro

Cambridge School of Bucharest este partener al MARe pentru programele educaționale desfășurate de acesta!

Vacanță MARE la MARe

Știți și voi, știm și noi, știe toată lumea cine a venit în vizită! Doamnelor și domnilor, copii mari și copii mici, vă rugăm să o aplaudați cum se cuvine pe invitata noastră specială : Vacanța MARE la…MARe !

Ce-i drept, și pentru Muzeul MARe este prima vacanță de vară. Tocmai de aceea, preconizăm vizite relaxa(n)te, plimbări colorate printre lucrări și ateliere pentru copii distractive (fără teme pentru acasă, cel mult doar de gândire).

Deși am auzit că vacanța mai venea cu trenul din Franța, noi am oprit-o la MARe, peron dreapta, timp de minim 3 luni. Ce înseamnă asta ? Distracție, ateliere și workshop-uri MARe de Mic, ce altceva ?

Și pentru că orice vacanță începe cu planuri de călătorii, duminică, 16 iunie, îi vom întreba pe cei mici unde ar vrea ei să plece în vacanță. Stați puțin. Aici nu vorbim de o destinație clasică, nicidecum așa ceva. Îi vom întreba în ce lucrare din muzeu ar vrea să călătorească în această vară?

Poate ajungem pe un deal sau într-un univers mare, poate lângă o floare de măr sau într-o casă-peisaj. Dacă nu ne putem hotărî, putem oricând să vizităm lumi nenumărate.

Un lucru știm sigur ! La noi vacanța vine cu trenul din imaginație, iar acolo ideile ne așteaptă mereu să le găsim și să le punem pe hârtie. Curioși din fire, abia așteptăm să vedem ce destinații de vacanță își aleg micuții artventurieri.

Aşa că vă așteptăm duminică, 16 iunie, să dăm startul împreună primei zile de Vacanță MARE la MARe !

Details

Date:
16 iunie, 2019
Event Category:

Organizer

MARe/Muzeul de Artă Recentă
View Organizer Website

Venue

MARe/Muzeul de Artă Recentă
Primăverii nr 15
București, București Romania
+ Google Map
View Venue Website