Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: MARe de MIC. Masca de artist

25 august, 2019

Ziua: duminică.
Data: 25 august 2019
Adresa: MARe/Muzeul de Artă Recentă, Bulevardul Primăverii 15, Sector 1, București.
Copii 4-7 ani: 11:00 – 12:00
Copii 8-12 ani: 12:30 – 14:00
Preț: 30 lei/cursant
Înscrieri la gift.shop@mare.ro

În această duminică, 25 august, muzeul devine un MARe bal mascat ! Avem o nouă provocare creativă pentru cei mici care le va invita la dans imaginația colorată.

Cu trecerea timpului, învățăm să purtăm diverse măști : mai colorate sau în nuanțe de gri, mai vesele sau mai melancolice, mai nepăsătoare sau mai pline de viață. În acest atelier copiii vor avea o sarcină importantă : să confecționeze o mască de bal pentru un anumit nr de artiști din muzeu, bazându-se pe stilul din lucrările expuse.

Ne vom alege împreună un număr de artiști, povestim alături de cei mici despre stilul, maniera și felul de a fi al artiștilor aleși, iar la final…surpriză ! Le vom arată fotografii din viețile artiștilor pentru a lipi în minte informațiile primite cu imaginea artistului-om. Ce facem cu toate aceste piese de puzzle ? Le vom pune cap la cap și vom desena o mască pentru fiecare artist discutat, un fel de portret din universul artistic propriu.

Așadar și prin urmare, vă invităm la primul bal mascat MARe să ne imaginăm împreună măști și fețe colorate ale marilor artiști. Ne vedem duminică!

Programul integral pe luna august al atelierelor MARe de MIC poate fi consultat pe pagina noastră de site: https://www.mare.ro/mare-de-mic-%C3%AEn-august

Cambridge School of Bucharest este partener al MARe pentru atelierele MARe de MIC.

Details

Date:
25 august, 2019
Event Category:

Organizer

MARe/Muzeul de Artă Recentă
View Organizer Website

Venue

MARe/Muzeul de Artă Recentă
Primăverii nr 15
București, București Romania
+ Google Map
View Venue Website