Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: MARe de MIC, Pictură pe piatră

4 august, 2019 - 25 august, 2019

Ziua: duminică.
Data: 4 august 2019
Adresa: MARe/Muzeul de Artă Recentă, Bulevardul Primăverii 15, Sector 1, București.
Copii 4-7 ani: 11:00 – 12:00
Copii 8-12 ani: 12:30 – 14:00
Preț: 30 lei/cursant
Înscrieri la gift.shop@mare.ro

Așa cum ne-a fost iulie, așa ne va fi și august. Cu patru weekenduri cât patru veri. MARe de MIC invită copiii la… MARe. Alături de colegele noastre, Alexandra Zegrean și Ana Lăzărescu cei mici vor pleca în călătorii fascinante.

Cambridge School of Bucharest este partener al MARe pentru programele educaționale.

„De ce iubim marea ? Pentru că are marea forță de a ne face să ne gândim la lucruri despre care ne place să gândim.” Robert Henri

Ei bine, la MARe are loc același fenomen, doar că în loc de valuri și nisip avem lucrări de artă, iar în loc de marea în sine avem un muzeu MARe.

Știm că cei mici iubesc marea, iar vara abia așteaptă să ajungă la ea. Însă mai știm că le place foarte mult și la MARe, mai ales atunci când avem ateliere creative pentru ei.

Ne despărțim cu greu de mare de fiecare dată și în plimbarea de rămas bun prin nisip căutăm cu privirea prin fiecare val ajuns la mal, acel suvenir special, care să ne amintească de timpul petrecut în acel loc special.

Ei bine, și de atelierele MARe de Mic tot la fel de greu ne despărţim, așa că vom transforma pietricelele în suveniruri pictate de copii. Acestea ne vor aminti de lucrarea noastră preferată, sau de un detaliu preferat întâlnit în lucrări.

Cu toții am adunat la un moment dat o astfel de colecție de pietricele. De data aceasta le vom folosi ca suport pentru pictură și vom pleca de la MARe cu câteva astfel de suveniruri pictate de cei mici.

Invităm toţi copiii cu vârsta între 4 şi 12 ani să-și exploreze latura creativă, pornind într-o aventură a cunoașterii si experimentării în artele vizuale participând la atelierul MARe de Mic din această duminică, 4 august.

Tot programul MARe de MIC pe luna august poate fi văzut aici: https://www.mare.ro/mare-de-mic-%C3%AEn-august

 

11:00-12:00
Copii 4-7 ani
12:30-14:00
Copii 8-12 ani

Details

Start:
4 august, 2019
End:
25 august, 2019
Event Category:

Organizer

MARe/Muzeul de Artă Recentă
View Organizer Website

Venue

MARe/Muzeul de Artă Recentă
Primăverii nr 15
București, București Romania
+ Google Map
View Venue Website