Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Muzeul Naţional al Literaturii Române invită copiii, părinții și bunicii la o nouă întâlnire cu cartea la sediul din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8, sâmbătă, 19 octombrie 2019, de la ora 11.00.

19 octombrie, 2019

Muzeul Naţional al Literaturii Române invită copiii, părinții și bunicii la o nouă întâlnire cu cartea la sediul din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8, sâmbătă, 19 octombrie 2019, de la ora 11.00. De data aceasta este vorba despre „Cine a pus piper în mare?”, de Carmen Tiderle, carte apărută la Editura Humanitas Junior. Invitată: Carmen Tiderle. Moderator: Vasile Ernu.

Se iau crocodili care se cred dive, bunici sărite de pe fix, verze bully și trandafiri-vampiri, cochilii care n-au chef să imite sunetul mării, pinguini cu covrigi în coadă, vaci care dau vin și oi care fac pariuri…, se pun într-o barcă, se adaugă umor cât cuprinde, rime și piper și se citește cu hohote de râs din copilărie până la orice vârstă.

„Cine a pus piper în mare?” este a patra carte a autoarei care a descoperit secretul cititului din plăcere la copii și pe cel al întoarcerii la copilărie a oamenilor mari, cu ilustrații de Petridean.

Carmen Tiderle e poetă-șefă la Direcția de Rime Șmechere pentru Copii și nu Numai, copywriter-iță și mama lui Dor și a lui Ro. Îi plac maimuțele și râmele, culoarea albastru, lucrurile pe dos și ar vrea să trăiască la mare. Călătorește des în Bucurville și o dată a ajuns tocmai la Polul Vest.

Intrarea este liberă.
Vă așteptăm cu drag!

Detalii

Dată:
19 octombrie, 2019
Categorie Eveniment:

Organizator

Muzeul Național al Literaturii Române – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național al Literaturii Române, (MNLR) – str. Nicolae Crețulescu 8
Nicolae Crețulescu 8
București, București Romania
+ Hartă Google