Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îşi redeschide porţile din data de 17 septembrie a.c.

17 septembrie, 2011

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îşi redeschide porţile şi aşteaptă cu drag vizitatorii să-i calce pragul din data de 17 septembrie a.c.

Muzeul a fost închis pentru public în februarie 2009 pentru a demara un amplu proiect de modernizare a expoziţiei permanente. După mai bine de doi ani de « metamorfoze », instituţia este gata să-şi primească publicul în haine noi, prezentând o expoziţie permanentă modernă, mai interactivă, plină de surprize şi culoare.

Programul de vizitare

Marţi-Duminică: 10-20 (la ora 19 intră ultimul vizitator)

Luni : închis

Tarif : 20 preţ bilet întreg

De asemenea, în data de 15 septembrie va avea loc vernisarea expoziţiei permanente în prezenţa oficialităţilor. Rugăm jurnaliştii care doresc să participe să se acrediteze până miercuri ora 14 pe adresa de mail vernisare@antipa.ro. Datorită spaţiului limitat este permisă acreditarea a maximum doi jurnalişti de la fiecare instituţie de presă.

Evenimentul de redeschidere a fost sprijinit cu generozitate de:

Primăria Municipiului București, Administraţia Lacurilor, Parcurilor şi Agrement Bucureşti, Artex Services International, Fundația Culturală Artex, Cocor Media Channel, Magazinul Cocor, UnitedMedia, EuroMedia & Betacons, Paradigma Group, Monopoly Media, Adevărul, Știință și Tehnică, Terra Magazin, RFI, Itsy Bitsy, SmartFM

Un partener special este reprezentat de Animal Planet, parte din Discovery Networks care s-a alăturat partenerilor tradiţionali ai Muzeului pentru o colaborare pe termen lung.

Informaţii suplimentare:

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, Telefon: 021.312.88.26 int. 316; dianai@antipa.ro, maria.bezede@antipa.ro

www.antipa.ro

Details

Date:
17 septembrie, 2011
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Organizer

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
șos. General Kiseleff Pavel nr. 1
București, București 011341 Romania
+ Google Map
View Venue Website