Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” vă invită să-i aduceți pe cei mici la o întâlnire cu Arta

23 mai @ 02:29 EEST

INVITAȚIE DE PARTICIPARE LA ATELIERELE ART ANTIPA

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” vă invită să-i aduceți pe cei mici la o întâlnire cu Arta sâmbătă, 7 februarie 2015, în cadrul programului educațional Art Antipa.

Modulul lunii februarie, intitulat ”Camuflajul la Polul Nord” va debuta în această sâmbătă cu tema ”Chirele arctice în zbor” și va continua cu alte subiecte incitante: ”Beluga, delfinul alb al oceanelor”, ”Bufniţa zăpezilor, o pasăre răpitoare” și ”Ursul polar de la Polul Nord”.

Atelierele se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5-8 ani (orele 10.00 – 11.15), precum și celor cu vârste între 9-14 ani (orele 11.30 – 12.45).

Cei mici vor avea prilejul să descopere habitatul alb de la Polul Nord şi se vor inspira din paleta de griuri colorate a maestrului Peter Bruegel cel Bătrân. În cadrul primului modul se vor studia câteva dintre vieţuitoarele care trăiesc în aceste condiții extreme, precum și modul în care acestea reuşesc să supravieţuiască celor mai scăzute temperaturi. Secretele ursului polar şi ale bufniţei zăpezilor vor fi deconspirate în urma acestui studiu amănunțit.

Taxa participării la cele 4 ședințe ale unui modul este 160 ron/participant, iar pentru o ședință este de 50 ron/participant (în limita locurilor disponibile). Înscrierea participanţilor se poate face pe e-mail: info@antipa.ro sau la telefon: 021.305.60.31

Biroul Relaţii publice, marketing cultural

şi programe educaționale

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa

Informaţii suplimentare despre programe: Florentina Purdescu, șef birou Relații publice, marketing cultural și programe educaționale, e-mail: florentinap@antipa.ro , tel: 0729.074.127.

Detalii

Dată:
23 mai, 2024
Oră:
02:29 EEST
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment: