Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Muzeul Național al Literaturii Române vă invită luni, 16 decembrie 2019, la spectacolul forum-lectură cu Proiectul Revoluția, o nouă piesă de Saviana Stănescu și în regia acesteia, despre cel mai fierbinte moment din istoria noastră recentă

16 decembrie, 2019

Dramaturgul româno-american Saviana Stănescu a venit de la New York să dezvolte un proiect unicat despre ce înseamnă pentru cei din diaspora întoarcerea acasă, la Kilometrul Zero al Revoluției din Decembrie 1989.

Muzeul Național al Literaturii Române vă invită luni, 16 decembrie 2019, ora 16.00, în Sala Mare a Centrului de Proiecte Culturale al Municipiului București (ARCUB), din Strada Lipscani 84-90, la spectacolul forum-lectură cu Proiectul Revoluția, o nouă piesă de Saviana Stănescu și în regia acesteia, despre cel mai fierbinte moment din istoria noastră recentă.

Participă actorii: Ioana Bugarin, Ioana Flora, Ioana Pavelescu și Filip A. Condeescu.

Cu sprijinul Ioanei Gonțea, producător asociat la Platforma Internațională de Teatru București.

Lectura scenică va fi urmată de discuții cu publicul, într-un forum în care spectatorii își pot împărtăși impresiile despre spectacol și/sau istoriile personale de la Revoluția din 1989.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului București, prin Muzeul Național al Literaturii Române, cu sprijinul Centrului de Proiecte Culturale al Municipiului București (ARCUB).

Detalii: https://mnlr.ro/spectacol-lectura-proiectul-revolutia-de-saviana-stanescu/

INTRAREA LIBERĂ.

Detalii

Dată:
16 decembrie, 2019
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Muzeul Național al Literaturii Române – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti
Str. Lipscani nr. 84 - 90
București, București Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare