Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: Muzeul Național de Istorie a României invită publicul la un nou curs multidisciplinar din cadrul programului Duminica la muzeu

21 iunie @ 20:23 EET

Muzeul Național de Istorie a României invită publicul la un nou curs multidisciplinar din cadrul programului Duminica la muzeu

Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) are plăcerea de a organiza cel de-al patrulea curs multidisciplinar din cadrul programului educativ Duminica la muzeu, duminică, 13 aprilie 2014, începând cu ora 11.00, la sediul muzeului, din Calea Victoriei nr. 12, București.

Vă invităm, așadar, să petreceți 90 de minute din programul de duminică, în ziua Sfintei Sărbători a Floriilor, vizionând cele două documentare pe care vi le propunem de această dată, din colecția Mari Palate ale lumii, și anume:

Palatul Dogilor din Veneția și Palatul Escorial din Spania;

Taj Mahal, Fortul Roșu din Agra și Palatul Regal din Bangkok.

Cele două documentare vor fi redate în limba engleză, cu subtitrare în limba română, aceasta fiind o modalitate foarte bună de îmbogățire a vocabularului limbii engleze, învățând termeni de specialitate dintr-un domeniu în care cultura și istoria se întrepătrund pentru a ne dezvălui o minunată lume antică.

Programul „Duminica la muzeu“ este coordonat de prof. Daniela Niculescu, absolventă a „Facultăţii de limbi şi literaturi străine“, specializarea engleză – germană și se adresează atât elevilor cu vârsta cuprinsă între 9 – 18 ani, cât şi părinţilor lor.

Pentru fiecare participare se achiziţionează un bilet de acces în muzeu cu valoarea de 7 lei, de la Casa de bilete. Înscrierile se fac la dna. prof. Daniela Niculescu, la numărul de telefon 0731.252.834 sau pe adresa de e-mail a Secţiei Relaţii cu Publicul, pr.mnir@gmail.com.

Departamentul Relaţii Publice, Marketing Cultural, Educație Muzeală și Organizare Expoziții [PR Department]

MUZEUL NAŢIONAL DE ISTORIE A ROMÂNIEI [NATIONAL HISTORY MUSEUM OF ROMANIA]
Calea Victoriei nr. 12, cod 030026, sector 3, Bucureşti, ROMÂNIA
[12 Calea Victoriei street, postal code 030026, district 3, Bucharest ROMANIA]
Tel. [Phone] + 40 21 – 315.82.07 / int. 1008, 1015

E-mail: pr.mnir@gmail.com, https://www.facebook.com/MNIRpage, http://twitter.com/MNIR_

Details

Date:
21 iunie, 2024
Time:
20:23 EET
Event Category:
Event Tags:
,