Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Noaptea Internaţională a Liliecilor – Bucureşti 2019

24 august, 2019

Noaptea Internaţională a Liliecilor este un eveniment educaţional realizat în peste 30 de ţări începând cu anul 1997, iar în București este organizat Asociația Wilderness Research and Conservation în partenereiat cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.
Vă așteptăm sâmbătă, 24 august 2019 începând cu ora 20:00 în Sala Multimedia de la parterul Muzeului, sa aflați curiozităţi legate de biologia liliecilor, despre cum comunică aceștia cu ajutorul ecolocaţiei, cum se hrănesc, cum se reproduc şi cum hibernează sau chiar să vedeți şi animale naturalizate într-un adăpost artificial. Stickere şi plinate vor fi disponibile pentru toată lumea!
După această prezentare vom lua o scurtă pauză şi ne vom reîntâlni în curtea muzeului, unde vom începe să căutăm lilieci cu ajutorul detectorului de ultrasunete şi a unor lumini puternice. Curtea Muzeului este un loc preferat de lilieci, deoarece este plină de arbori bătrâni şi căsuţe speciale în care aceştia îşi găsesc adăpost de zeci de ani.
Vă aşteptăm cu mic cu mare! Intrarea este liberă iar înscrierea se poate face prin formularul de rezervare https://antipa.ro/rezervari/.

Detalii

Dată:
24 august, 2019
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
șos. General Kiseleff Pavel nr. 1
București, București 011341 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare