Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: SemiTABĂRA de ȘTIINȚĂ și ARTĂ | De Luni până Vineri, în perioada 9 – 13 iulie 2018 la Antipa

9 iulie, 2018 - 13 iulie, 2018

Dacă ai între 7 și 12 ani, te invităm la SemiTABĂRA de ŞTIINŢĂ şi ARTĂ de la Antipa! Începând de luni, 9 iulie și până vineri, 13 iulie 2018 te vei transforma într-un magician, vei testa, te vei juca și vei afla lucruri noi și curiozități despre lumea înconjurătoare!

Luni vorbim despre APĂ și stările ei, sculptăm în gheață, aflăm cum funcționează Lampa Vulcan, iar apoi ne jucăm cu mega baloane de săpun!

Marți învățăm lucruri noi despre MATERIALELE TEXTILE, aflăm cum se colorează fibrele naturale cu pigmenți și ne creăm propriul teatru de păpuși interactiv, din personaje textile confecționate chiar de noi!

Miercuri aflăm totul despre POLIMERI, facem experimente ciudate cu „Slime magnetic”, modelăm în plastilină colorată, confecționăm frigărui din baloane și coji de portocale înțepătoare iar apoi ne distrăm inventând noi „jocuri de la bloc”!

Joi studiem CHIMIA ALIMENTARĂ ȘI ARTA CULINARĂ, testăm prospețimea ouălor, ne distrăm cu experimentul „Bouncy egg”, aflăm care sunt coloranții naturali alimentari, ne punem la încercare simțul artistic și îndemânarea pictând tablouri cu pigmenți din varză roșie și morcov iar apoi ne strângem în curtea Muzeului la un picnic de poveste!

Vineri e ziua EXPERIMENTELOR GIGANTICE, când vom confecționa de la o fabuloasă pastă de dinți pentru elefanți până la opere de artă astronomice din carton și hartie iar apoi, dacă vremea ține cu noi/ dacă vremea e de partea noastră, lansăm zmee în curtea Muzeului!

Rezervări: info@antipa.ro sau nejucam@holymolly.ro sau 0726.506.161.

Grupa de vârstă: 7 – 12 ani

Taxa de participare: 425 lei/participant sau 100 lei/zi.

Citește mai departe

ÎNSCRIE-TE

Detalii

Începe:
9 iulie, 2018
Se termină:
13 iulie, 2018
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
șos. General Kiseleff Pavel nr. 1
București, București 011341 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare