Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: Spectacolul „Aventură și magie cu baronul Münchhausen” la Casa Filipescu Cesianu

14 decembrie, 2018

Muzeul Municipiului București vă invită vineri, 14 decembrie 2018, ora 19.00, la spectacolul „Aventură și magie cu baronul Münchhausen”.

Evenimentul are loc la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei, 151). Este o invitație adresată celor mici și celor mari deopotrivă și o fantastică ocazie de a ne întâlni, din nou, la Muzeul Vârstelor.

Cu: actrița Irina Movilă și Marius Drăguș – MAGITOT

Intrarea 10 lei. În preţul biletului este inclusă vizitarea Muzeului Vârstelor, în termen de 30 de zile.

Biletele pot fi cumpărate de la standul de bilete al Casei Filipescu-Cesianu, în ziua spectacolului, începând cu ora 10.00.

Actrița Irina Movilă și Marius Drăguș – MAGITOT vă cheamă să redescoperiți un personaj excepțional. „Prin forța fanteziei sale și prin credința cu care asumă tot ce inventează, compunându-și astfel pentru eternitate, printre zâmbete și vexări condenscendente o biografie de neuitat, uluitoare. Veți râde, vă veți enerva poate, de minciunile sale gogonate, de enormitățile debitate, dar îl veți iubi pentru prea multa sa imaginație și candoare. <<Aventură și magie cu baronul Münchhausen>> este pretextul unei întâlniri ce îmbină ludicul, poeticul, râsul și suspinul, joaca și iluzionismul”, astfel prezintă Irina Movilă noul spectacol.

Irina Movilă a absolvit Academia de Teatru și Film, clasa maestrului Mircea Albulescu. Între 1992 – 2001 a jucat în mai multe spectacole pe scena Teatrului Mic, iar din 2002 joacă la Teatrul Național București. În 1994 a câștigat premiul pentru „Cea mai valoroasă speranță a cinematografului european”, în cadrul Festivalului Internațional de la Geneva, pentru rolul “Fifi” din filmul „Pepe și Fifi”. Crează și joacă în spectacole la Casa Filipescu-Cesianu, publicul îndrăgind-o pentru felul în care apropie personajele sale de sufletul spectatorilor.

Marius Drăguș este profesor de actorie și magie, actor, magician, prezentator și un bun entertainer. Magitot reușește să acapareze orice tip de public cu un spectacol de comedie de calitate.

Eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin Muzeul Municipiului București.

Details

Date:
14 decembrie, 2018
Event Category:

Organizer

Muzeul Municipiului București
View Organizer Website

Venue

Casa „Filipescu-Cesianu” – Muzeul Municipiului București
Calea Victoriei nr. 151
București, București 010072 Romania
+ Google Map
View Venue Website