Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Spectacolul de moda Mit-Trecere al studenților de la Universitatea Națională de Arte din București in expoziţia Oglinzile Orientului

24 aprilie @ 00:43 EEST

OO afis 50x70 cm

Spectacolul de moda Mit-Trecere

al studentilor de la Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti

in expoziţia Oglinzile Orientului

Muzeul National de Arta al Romaniei continua seria evenimentelor conexe expozitiei Oglinzile Orientului cu o prezentare inedita de moda sambata, 9 iulie 2016, de la ora 17.30. Expozitia este deschisă la parterul Galeriei Nationale (curatori Elena Olariu si Mariana Vida). Universitatea Nationala de Arte Bucuresti prezinta in premieră, intr-un performance, colectia de costume-obiect Mit-Trecere, realizata in cadrul proiectului AAICREA. Directorul proiectului este prof. univ. dr. Doina Lucanu.

Daca doriti sa participati la acest eveniment, rezervarile se fac prin e-mail la programari@art.museum.ro sau la telefon 021.314.81.19 pana vineri, 8 iulie, ora 12.00. Locurile disponibile sunt limitate. Biletul de acces costă 10 lei si include vizitarea expozitiei.

Participa studentii anului I master, coordonaţi de prof. univ. dr. Unda Popp, director al departamentului de Modă din cadrul UNARTE, şi studenţii anilor I şi II licenţă, coordonaţi de prof. univ. dr. Doina Lucanu.

Expozitia Oglinzile Orientului aduce in faţa vizitatorilor lumea plina de culoare si pitoresc a perioadei fanariote, a Dobrogei şi Balcicului, a mirificului Constantinopol, dar si a Orientului Apropiat. Pentru prima data in istoria artei autohtone, tema orientala este tratata in ansamblul ei. Expozitia prezinta o suita de capodopere ale unor mari maestri: Theodor Aman, Carol Pop de Szathmari, Ion Georgescu, Nicolae Grigorescu, Iosif Iser, Stefan Popescu, Nicolae Tonitza, Jean Steriadi, Nicolae Darascu, Victor Brauner si mulţi altii.

 

Link event Facebook: https://www.facebook.com/events/996770053770625/

Detalii

Dată:
24 aprilie, 2024
Oră:
00:43 EEST
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment: