Loading Events
 
 
  • This event has passed.

București: Starea de BINE la Muzeul Național al Literaturii Române

În ultima vreme, starea de bine a devenit o expresie la modă. Dar, ce înseamnă să simțim o stare de bine? În ce context o simțim? Cât durează? Este, oare, același lucru cu starea de fericire? Are fiecare dintre noi o „rețetă„ unică?

Vine ea din interiorul nostru, din credințele și valorile pe care le avem fiecare? Poate starea de bine să fie potențată de lucruri exterioare nouă?

Oamenii au căutat și vor continua să caute răspunsuri la aceste întrebări. Ne cultivăm conștient starea de bine sau uneori ne auto-sabotăm? Este starea de bine diferită la feminin și masculin?
Vă provocăm să aflăm unele dintre răspunsuri de la invitații noștri, psihologi, scriitori și alți profesioniști din domenii diferite.

Când: 23 noiembrie 2019, între 11:00 – 15:30.
Unde: Muzeul Național al Literaturii Române, Str. Nicolae Crețulescu 8, București

INTRAREA ESTE LIBERĂ, dar se face pe baza confirmării participării la 0742.01.08.17 sau email romaniaafu@gmail.com până cel târziu la data de 21 noiembrie.

Asociația Femeilor Universitare (AFU) este o organizatie non-guvernamentală, apolitică și non-profit, care continuă obiectivele Asociației înființate în anul 1925, la sugestia Majestății Sale Regina Maria a României.

Details

Date:
23 November, 2019
Event Category:

Organizer

Muzeul Național al Literaturii Române – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național al Literaturii Române, (MNLR) – str. Nicolae Crețulescu 8
Nicolae Crețulescu 8
București, București Romania
+ Google Map

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *