Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Trenuleţul emoţiilor de peste zi

21 iulie, 2018 @ 11:00 - 12:00 EEST

Vasile Ernu îți propune o întâlnire cu Diana Mihaela Tenciu, autoarea cărții „Trenuleţul emoţiilor de peste zi”, și cu ilustratoarea volumului, Elena Livia Drăguşoiu.

Cu siguranță îți dorești să construiești o relație minunată părinte-copil. Îți propunem un joc psihoeducațional, „Trenulețul emoțiilor de peste zi”, conceput special pentru preșcolari și școlari mici. Jocul îți dă posibilitatea de a-ți învăța copilul, într-o manieră agreabilă etapele zilei (dimineața, prânz, după-amiaza, seara, noaptea), înțelegând principalele emoții plăcute/ neplăcute pe care le poate trăi în cadrul acestora. Împreună, înainte de culcare, puteți realiza sinteza zilei, copilul având ocazia de a-ți povesti ce activități a desfășurat și cum s-a simțit în contextele respective (mai ales daca ați fost separați temporar, din diverse motive).

Puteți să vă jucați „Trenulețul emoțiilor” iar și iar, pe covor sau la masă, având la dispoziție imagini atrăgătoare, multe emoticoane, jetoane și recompense. Cărticica îți oferă și alte idei de activități (mai multe jocuri, scenarii de relaxare, povești terapeutice) din care copilul tău va învăța cum să facă fața emoțiilor neplăcute pe care le-a trăit, cum să se pregătească pentru un somn liniștit, cum să dobândească o încredere sporită în propria persoană și cum să comunice deschis în familie.

Detalii

Dată:
21 iulie, 2018
Oră:
11:00 - 12:00 EEST
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Muzeul Național al Literaturii Române – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național al Literaturii Române, (MNLR) – str. Nicolae Crețulescu 8
Nicolae Crețulescu 8
București, București Romania
+ Hartă Google