Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: 9 – 11 septembrie 2022. Festivalul Povestirilor de pe Via Transilvanica la Muzeul Național al Țăranului Român

9 septembrie, 2022 - 11 septembrie, 2022

🎒 Între 9 și 11 septembrie, Via Transilvanica trece prin București! Descoperă România, de la Putna la Drobeta-Turnu Severin: destinații noi de călătorie, artiști și meșteșugari veniți de la ei de-acasă, mâncare bună și muzică live.
Pregătim pentru tine o bucățică din experiența drumului-manifest, chiar în mijlocul orașului – la Muzeul Național al Țăranului Român. Un teaser, un început, un motiv să te îndrăgostești și să vrei să-ți pui bocancii la treabă cât de curând. Spune-i cum vrei. Noi i-am spus FESTIVAL, Festivalul Povestirilor de pe Via Transilvanica , și are de toate: Gastronomie locală, Destinații turistice, Producători, Muzică, Artă și Meșteșug, Proiecte și Asociații care cresc frumos comunitățile. Câte puțin din fiecare, reprezentate de oamenii dragi pe care i-am cunoscut în cei doi ani de experiențe pe VIA și pe care vrem să-i cunoști și tu, MUSAI.
Ce pregătim pentru Festivalul povestirilor de pe VT?
✔️ Dezbateri și ateliere din locurile descoperite de echipa #cronicaridigitali în 2021 & 2022;
✔️ Proiecții video: oameni, locuri, povești, desene animate pentru copii. (Da! Vă așteptăm cu mic cu mare) și avanpremiera la București a filmului „Oamenii drumului: Terra Banatica”;
✔️ Soundtrack stories de pe Via;
✔️ Producători & Mesteșugari locali (sticlari, opincari, producători de teracotă etc);
✔️ Restaurantul „La mama – Clubul Țăranului” gătește chiar în fața voastră rețete de pe Via, culese și recomandate de Ciprian Muntele și Cosmin Dragomir, alături de poveștile lor;
✔️ Activări și momente artistice inspirate din întreaga experiență, cu oameni autentici – muzică din comunități, DJ set, EP-ul „drum”, realizat de Electric Brother cu sunete „culese” de pe Via Transilvanica.
Pe restul te invităm să le descoperi alături de familia și/sau gașca de prieteni la Muzeul Național al Țăranului Român (Str. Monetăriei, nr. 3), între 9-11 septembrie.
Programul și lista participanților la Festival – aici: https://cronicaridigitali.ro/festival/
🎟️ Intrarea se face pe bază de donație (Tășuleasa Social, asociația care se ocupă de proiectul Via Transilvanica, va beneficia de jumătate din suma colectată; cealaltă jumătate va fi direcționată către Human Made Art, ONG-ul care sprijină inițiativele Cronicari Digitali).
🙏🏻 Un eveniment Cronicari Digitali, cu susținerea Raiffeisen Bank Romania, alături de Muzeul Național al Țăranului Român.
Parteneri: Via Transilvanica, SPOR
Rețete de pe VIA: La mama
Partener de mobilitate: Peugeot & Opel România prin Trust Motors
Parteneri media: Rock FM Romania, Adevarul, Spot Media, Zile și nopți, Press One Romania, Dilema Veche
Partener video: Storyverse Media
See less

Detalii

Începe:
9 septembrie, 2022
Se termină:
11 septembrie, 2022
Eveniment Categories:
,
Site web:
https://www.facebook.com/events/612980093568939/?ref=newsfeed

Organizatori

Muzeul Național al Țăranului Român – București
Cronicari Digitali

Loc de desfășurare

Muzeul Național al Țăranului Român – București
Şoseaua Kiseleff 3
București, București 011341 Romania
+ Hartă Google

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *