Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bucureşti: Activităţi pentru părinţi şi copii – Global Mindscape

1 January, 2011 - 27 February, 2011

 

Activitati pentru parinti si copii organizate de Global Mindscape in 2011

La inceput de an, ne bucuram sa anuntam continuarea activitatilor cu profil cultural dedicate parintilor si copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani. Acestea constau in cursuri tematice interactive si ateliere practice, care se desfasoara in diverse spatii culturale din Bucuresti.
In luna ianuarie 2011 gazda evenimentelor este Muzeul National de Arta Contemporana. Cele doua teme pe care Global Mindscape le propune, “Epoca de aur povestita copiilor” si “Intalnire cu Horia Bernea”, vor fi abordate in expozitiile “Golden Flat & Co” si “Horia Bernea – Real time”.“Epoca de aur povestita copiilor”
a fost discutata cu succes si in luna decembrie a anului trecut, expozitia Golden Flat & Co reprezentand pentru parinti un context care a stimulat rememorarea unor amintiri din propria copilarie, impartasite noilor generatii. Copiii, la randul lor, au ascultat, au intrebat, au privit plini de curiozitate atat lucrarile artistilor, cat si fragmente din “Miaunel si Balanel” sau “Veronica”, au realizat colaje tematice, intelegand mai bine schimbarile intervenite de-a lungul anilor.
In luna ianuarie, Global Mindscape asteapta alti parinti interesati sa le povesteasca copiilor amintirile lor despre Epoca de aur.


“Intalnire cu Horia Bernea”
Horia Bernea este unul dintre cei mai interesanti artisti romani contemporani. Poate ati auzit de el cand ati vizitat Muzeul Taranului Roman, pe care Horia Bernea l-a redefinit dupa anul 1990.
Invitam parintii si copiii sa afle mai multe despre creatia si personalitatea lui Horia Bernea, in cadrul expozitiei “Horia Bernea – Real time”, deschisa la Muzeul National de Arta Contemporana pana la data de 27 februarie 2011. Curatorul expozitiei, Mihai Oroveanu, a realizat o selectie a celor mai semnificative opere ale artistului, datand din perioada anilor ’60 – ’90. In atelier participantii vor realiza picturi inspirate de universul lui Bernea.
Mai multe detalii in comunicatul atasat sau la www.globalmindscape.ro

Imagini pe http://cimec.wordpress.com
Cu bine,
Angelica Iacob,
Manager cultural
Global Mindscape
www.globalmindscape.ro

Details

Start:
1 January, 2011
End:
27 February, 2011
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Organizer

Global Mindscape
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național de Artă Contemporană – București
tr. Izvor nr. 2 - 4, Palatul Parlamentului, aripa E4
București, București 050563 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.