Loading Events
 
 
  • This event has passed.

București: Asociația Turism Istoric organizează în perioada octombrie – noiembrie 2021 un stagiu de voluntariat pentru tineri intitulat: Tineri voluntari pentru patrimoniul românesc.

Tineri voluntari pentru patrimoniul românesc
12 – 16 octombrie 2021, 15.00 – 19.00

Asociația Turism Istoric organizează în perioada octombrie – noiembrie 2021 un stagiu de voluntariat pentru tineri intitulat: Tineri voluntari pentru patrimoniul românesc. Acest stagiu se află la a treia ediție a proiectului.
Acest proiect se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, Muzeul Național al Literaturii Române și Ordinul Arhitecților din România, Filiala București.

Proiectul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani, care, astfel, vor putea deveni voci ale patrimoniului cultural bucureștean. Voluntarii vor crea un traseu turistic, îl vor promova și susține. De asemenea, vor avea la dispoziție un domeniu on-line pe care funcționează o platformă web exclusiv pentru îndeplinirea obiectivelor propuse prin prezentul proiect, precum și un pachet de cursuri care să îi ajute în dezvoltarea unor abilități necesare susținerii stagiului de voluntariat.

Din cauza pandemiei de COVID-19 si pentru a proteja sănătatea tuturor, cursurile de desfășoară on-line.  Această etapă va avea loc între 12  și 16 octombrie, între orele 15:00 – 19:00, prin Zoom. Link-ul va fi trimis celor înscriși pe e-mail. Pentru a putea participa este nevoie să vă înscrieți aici: https://voluntaripentrupatrimoniu.turismistoric.ro/2021/09/07/tineri-voluntari-pentru-patrimoniul-romanesc-revine-cu-a-treia-editie/.

Details

Start:
12 October
End:
16 October
Event Categories:
,

Organizer

Muzeul Național al Literaturii Române – București
View Organizer Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *