Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: Atelier „Arta de a locui… în Muzeul Zambaccian”, 12 noiembrie 2023

12 noiembrie, 2023

A trăi și a locui (într-)un spațiu. A colecționa și a expune.
Te-ai gândit vreodată cum a fost locuită o casă care astăzi este muzeu? Cum se desfășura o zi din viața locuitorilor ei preocupați de frumos? Tu cum ai pune în valoare lucrarea preferată și cum ai locui în jurul ei?
Cine?
Copii de 9-12 ani
Ce?
Asociaţia De-a Arhitectura organizează, în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României (MNAR), pe 12 noiembrie 2023, atelierul „Arta de a locui… în Muzeul Zambaccian” dedicat copiilor de 9-12 ani.
În Muzeul K.H. Zambaccian copiii vor afla povestea unei clădiri construite pentru a găzdui încă de la început nu doar o familie, ci și o impresionantă colecție. Prin explorare, desen și bricolaj participanții vor cerceta, surprinde și pătrunde în spiritul acestei case-obiect de artă.
Atelierul este îndrumat de arh. Viorica Popescu. Atelierul a fost creat de: arh. Cristina Dumitrescu, arh. Mina Sava și arh. Diana Stancu. Grafica aparţine: arh. Veronica Sava.
Cum?
Înscrierile se realizează pe platforma De-a arhitectura, aici: https://portal.de-a-arhitectura.ro/main/events/1396/details, în limita celor 15 locuri disponibile. Pentru a rezerva un loc este nevoie să vă faceți un cont pe platformă, cont care poate fi folosit ulterior pentru alte înscrieri. Atelierul are un cost de 40 RON/copil, plata se face odată cu înscrierea pe platformă. Vă rugăm verificaţi-vă email-ul pentru confirmarea înscrierii.
Politica de restituire:
⌂ În cazul în care efectuați plata și atelierul este anulat din motive care țin de organizatori, suma o să vă fie restituită integral.
⌂ În cazul în care efectuați plata și anulați participarea la activitate din diferite motive, banii nu vor fi restituiți.
Despre activitățile noastre aflați mai ușor și dacă vă înscrieți la newsletterul lunar Doza De-a arhitectura, pe site-ul nostru, în partea de jos a paginii: http://www.de-a-arhitectura.ro/.
Când?
Pe 12 noiembrie 2023, între orele 14:00-16:00.
Unde?
Muzeul K.H. Zambaccian, str. Muzeul Zambaccian, nr. 21 A, sector 1, București
Vă aşteptăm alături de noi să descoperim împreună spațiile ascunse ale unei case pline de farmec!

Details

Date:
12 noiembrie, 2023
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/871753474540344/?ref=newsfeed

Organizer

Muzeul Național de Artă al României – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul „K. H. Zambaccian” – Muzeul Național de Artă al României
Str. Muzeul Zambaccian nr. 21
București, București 011871 Romania
+ Google Map
View Venue Website