Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Atelier „Cum descâlcim perspectiva” Muzeul Național de Artă al României, 11 februarie 2023

11 februarie

În Galeria de Artă Europeană vedem tablouri celebre şi vorbim despre spaţiul construit. Copiii descoperă cu ajutorul operelor de artă ce este perspectiva, ce înseamnă ritmul în arhitectură şi verifică felul în care funcţionează acestea în realitate, în galeriile muzeului.
Cine?
Adolescenți de 12-15 ani
Ce?
Asociaţia De-a Arhitectura organizează, în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României (MNAR), pe 11 februarie 2023, atelierul „Cum descâlcim perspectiva” dedicat adolescenților de 12-15 ani.
În cadrul atelierului adolescenții vor identifica diferite elemente constructive și feluri de dispunere a acestora, materiale de construcție cu proprietăți specifice, vor căuta în tablouri adâncimea, detalii cromatice și de contrast, vor afla informații istorice despre clădire și despre lucrări. Vor întregi explorarea privind și desenând, la un punct de fugă, una dintre cele mai vechi săli ale Muzeului Național de Artă al României (fostul Palat Regal).
Atelierul este îndrumat de arh. Viorica Popescu. Atelierul a fost creat de: arh. Mina Sava. Grafica aparţine: arh. Veronica Sava.
Cum?
Înscrierile se realizează pe platforma De-a arhitectura, aici: https://portal.de-a-arhitectura.ro/main/events/517/details, în limita celor 20 de locuri disponibile. Pentru a rezerva un loc este nevoie să vă faceți un cont pe platformă, cont care poate fi folosit ulterior pentru alte înscrieri. Atelierul are un cost de 40 RON/copil, plata se face odată cu înscrierea pe platformă. Vă rugăm verificaţi-vă email-ul pentru confirmarea înscrierii.
Politica de restituire:
⌂ În cazul în care efectuați plata și atelierul este anulat din motive care țin de organizatori, suma o să vă fie restituită integral.
⌂ În cazul în care efectuați plata și anulați participarea la activitate din diferite motive, banii nu vor fi restituiți.
Despre activitățile noastre aflați mai ușor și dacă vă înscrieți la newsletterul lunar Doza De-a arhitectura, pe site-ul nostru, în partea de jos a paginii: http://www.de-a-arhitectura.ro/.
Când?
Pe 11 februarie 2023, între orele 14:00-16:00.
Unde?
Muzeul Naţional de Artă al României, parterul Galeriei Europene, Calea Victoriei, Nr. 49-53, sector 1, Bucureşti
Vă aşteptăm alături de noi descifrăm tehnica perspectivei!

Detalii

Dată:
11 februarie
Eveniment Category:
Site web:
https://www.facebook.com/events/608162614653864/?ref=newsfeed

Organizator

Muzeul Național de Artă al României – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național de Artă al României – București
Calea Victoriei 49-53, București 010063
București, București 010063 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare