Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

București: atelier de dramaturgie în care vor avea lor discuții pe baza dramatizării, FUChSIADA – episodul 2

18 august @ 13:00 - 17:00 EEST

„FUChS(ilis)-ISMUL, EXPERIMENT SOCIO-CROMATIC DE MUZICĂ SI MIȘCARE desenat cum se cuvine de Pâlnie și Stamate pe uvertura șalvarilor lui Ismail si Turnavitu de pe lângă Cârligații lui Gayk” sau, mai pe scurt, FUChSIADA, un spectacol „work in progress” conceput de Anca Maria COLȚEANU după scrierile lui URMUZ și produs de artistul Anca Maria Ciofîrlă.

Sâmbătă 18 august între orele 13:00 – 17:00 spectatorii sunt invitați să urmeze echipa de producție a FUChSIADEI la Muzeul Național al Literaturii Române din strada Nicolae Crețulescu nr. 8, sector 1 unde se va desfășura un atelier de dramaturgie în care vor avea lor discuții pe baza dramatizării, despre caracterul personajelor propuse în spectacol și se dă startul atelierelor de creație de costume, cu implicarea directă a publicului, sub coordonarea scenografei Sofia Ovejan.
Atelierul se desfășoară cu participarea actorilor: Adriana Titieni, Adelaida Zamfira, Flavia Hojda, Pavel Ulici, Răzvan Krem Alexe, Alex Buescu, Alexandru Sinca, Emilian Mârnea.

Sâmbătă 18 august, de la ora 13:00
Muzeul Național al Literaturii Române
Intrare liberă

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.