Loading Events
 
 

București: Atelier pentru copii și părinți | „Făt-Frumos din lacrimă” la Muzeul Național al Literaturii Române, 15 ianuarie 2022

Atât părinții, cât și copiii sunt invitați de la ora 14.00, în Ceainăria MNLR, Str. Nicolae Crețulescu 8, la un Atelier plecând de la basmul lui Mihai Eminescu „Făt-Frumos din lacrimă”.
Coordonatori: Cornelia Pavlovici și Mihaela Săsărman. Pentru înscrieri, trimiteți un mesaj la programe@mnlr.ro sau la numărul 0736 598451 (Gabriela Toma).
Mihaela Săsărman este absolventă a Facultăţii de Filologie – Universitatea Bucureşti şi a Facultății de Teatru (Secția Regie), din cadrul UNATC „I. L. Caragiale” şi în prezent este profesor asociat la masterul de Art Terapie prin Teatru și Artele Spectacolului. A coordonat proiecte de educație prin teatru pentru copii și adulți ale Uniunii Teatrale din România și Asociației Grupul Român pentru Apărarea Drepturilor Omului – GRADO în perioada 1991 – 2004. Din 2001 este preşedinta Asociaţiei Transcena. În perioada 2001 – 2019 a creat spectacole de teatru forum pentru elevi.
Cornelia Pavlovici a absolvit Facultatea de Teatru (Secția Actorie) și a finalizat studiile de masterat în Art Terapie prin Teatru și Artele Spectacolului din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”. Colaborează cu Teatrul „Ion Creangă” de peste 35 de ani. În stagiunea actuală poate fi urmărită în spectacolul „O poveste a porcului”, în regia lui Mircea Cornișteanu, unde interpretează rolurile Sfânta Miercuri și Sfânta Duminică. Actrița este cunoscută tinerilor spectatori și pentru activitatea sa de coordonator în cadrul proiectului Clubul Micului Actor (1999 – 2018).

Organizer

Muzeul Național al Literaturii Române – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național al Literaturii Române, (MNLR) – str. Nicolae Crețulescu 8
Nicolae Crețulescu 8
București, București Romania
+ Google Map

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *