Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: ATELIERE DE CREATIVITATE PENTRU VACANȚĂ, 20-24 februarie 2023, Muzeul Național al Țăranului Român

20 februarie - 24 februarie

ATELIERE DE CREATIVITATE PENTRU VACANȚĂ
20-24 februarie 2023
Veniți cu mic, cu mare, la Muzeul Țăranului, să ne jucăm și să ne bucurăm împreună de vacanță! În perioada 20-24 februarie 2023, Atelierul de creativitate a pregătit multe și mărunte activități pentru copii. Vă așteptăm la: atelier de teatru de umbre, atelier de realizat felicitări cu ajutorul ștampilelor, confecţionat sperietori, storytelling și ateliere de confecționat mărțișoare, că doar acuș, acuș, vine primăvara.
Joi, 23 februarie, 10.30 – 12.00, Sperietori cu strâmbături cu Ana Petrovici-Popescu
Pe vremuri, oamenii își protejau recoltele de păsările pofticioase construind sperietori cu chip uman pe care le îmbrăcau în haine zdrențăroase, le îndesau bine pe cap pălării găurite pentru a le feri de insolație, iar la final le împodobeau cu tot felul de oale gălăgioase. Pornind de la acest obicei, vom realiza o lucrare colectivă ce va cuprinde tot spațiul Atelierului de Creativitate în care vom construi un câmp mare de sperietori cu strâmbături – grimasa poate pleca de la fața unui om fără vacanță (!) și de la urletul acestuia când observă lipsa ultimei felii de tort din frigider, apoi vom construi acele obiecte/idei care trebuie păzite.
Atelierul se adresează copiilor de 9-12 ani. Participarea se face numai pe bază de înscriere la adresa de email: atelieruldecreativitate@gmail.com. Prețul unui atelier: 25 lei/participant.

Detalii

Începe:
20 februarie
Se termină:
24 februarie
Eveniment Category:
Site web:
https://www.facebook.com/MuzeulTaranului/posts/pfbid0kLgWJXbRLkMeCAFVz2bpKGS2XWvLP9nNmsZDShMQfMV5xXHTm6zEoXqdEteK993Rl

Organizator

Muzeul Național al Țăranului Român – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național al Țăranului Român – București
Şoseaua Kiseleff 3
București, București 011341 Romania
+ Hartă Google