Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: ateliere de science & craft pentru copii, între 27 iulie și 9 septembrie, în curtea Muzeului Antipa!

27 July, 2021 - 9 August, 2021

#CreatoriiDeFluturi – ateliere de science & craft pentru copii
📢Îi invităm pe cei mici să participe la Atelierele de science & craft „Creatorii de fluturi”, care se vor desfășura de două ori pe săptămână, între 27 iulie și 9 septembrie, în curtea Muzeului Antipa!
➡️Atelierele sunt susținute de specialiști ai muzeului și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 7 ani (marți, de la ora 10:00) și celor cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani (joi, de la ora 10:00).
✅Întâlnirile săptămânale stimulează imaginația copiilor, oferindu-le posibilitatea de a combina culori și materiale întâlnite în natură (dar nu numai), și nu necesită înclinații artistice, talent sau abilități deosebite, ci doar interes pentru lucrul manual.
🦋În prima parte a atelierului vom admira fluturii exotici din sera special amenajată în grădina Muzeului și ne vom minuna de coloritul, de zborul elegant și tehnicile ingenioase de camuflare ale acestor insecte cu un mod de viață fascinant. Vom pândi momentul „nașterii” lor și, dacă suntem norocoși, poate vom vedea în direct transformarea lor miraculoasă din pupă în fluture.
🌺După vizita în seră „plămădim”, inspirați de fluturii din expoziție, un obiect de decor, un mic tablou sau o mini-dioramă pe care o veți putea expune la voi acasă.
🌿Vom folosi tehnici simple de reutilizare creativă și responsabilă a materialelor refolosibile, precum și a elementelor naturale – pietre, frunze, petale, scoici, melci.
➡️Atelierele se vor desfășura în aer liber, în curtea Muzeului Antipa și vor respecta normele pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
‼️În cazul în care condițiile sunt nefavorabile desfășurării atelierelor, ele se vor reprograma la o dată ce va fi anunțată ulterior.‼️
➡️Taxa de participare este de 40 lei/copil sau 70 lei/doi frați, în care sunt incluse vizita la expoziția de fluturi tropicali vii, precum și materialele de lucru.
‼️Înscrierea copiilor se face prin formularul antipa.ro/rezervari, în limita a 10 locuri/grupă.
După completarea formularului de rezervare, veți primi un email de confirmare a rezervării locului, iar apoi veți putea achita online taxa de participare prin: https://antipa.iabilet.ro/ sau www.iabilet.ro .
Rezervarea fermă a locului se transmite doar după achitarea taxei de participare.
Sponsor principal: MOL România

Details

Start:
27 July, 2021
End:
9 August, 2021
Event Category:

Organizer

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
șos. General Kiseleff Pavel nr. 1
București, București 011341 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.