Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: ateliere educative la Casa Filipescu-Cesianu în datele de 28 mai, 3 iunie și 4 iunie 2022.

28 May - 4 June

În cadrul expoziției Disobedient Waste, parte din proiectul Disobedient Buildings organizat de Universitatea din Oxford în parteneriat cu Muzeul Municipiului București, vor avea loc 3 ateliere educative legate de tema expoziției.
Atelierele vor fi susținute la Casa Filipescu-Cesianu în datele de 28 mai, 3 iunie și 4 iunie 2022.
Număr de locuri disponibile la fiecare atelier – 30. Participarea este gratuită, cu înscriere prin email la adresa educatie@muzeulbucurestiului.ro și confirmare, cu minim 3 zile lucrătoare înainte de desfășurarea atelierului.
Găsiți mai multe detalii despre fiecare atelier aici:
Participatory workshop
28 May 2022, 11.00-13.00
Pe hârtie și în practică! Scurtă geografie a igienei și salubritatății Bucureștiului. Atelier de hârtie manuală [On paper and in practice! Short geography of Bucharest’s Hygiene and Sanitation. Lab for making manual paper]
Alexandra Rusu și Gabriela Nicolescu
Sâmbătă, 28 mai, începând cu ora 11:00 vă invităm la un atelier de confecționat hârtie și de învățat despre igienizarea Bucureștiului în cadrul expoziției Disobedient Waste la Casa Filipescu-Cesianu în Calea Voctoriei 151. Alături de Alexandra Rusu, curator la Muzeul Municipiului București și Gabriela Nicolescu, cercetător în cadrul proiectului Disobedient Buildings de la Universitatea din Oxford, vom discuta geografia și antropologia gunoaielor bucureștene în trecut și prezent. De asemenea, în cadrul atelierelor, tinerii vor avea oportunitatea să transpună hărți mentale pe hârtie manuală realizată de ei înșiși, din materiale reciclate.
Participatory workshop
3 June 2022, 11.00-13.00
Pe hârtie și în practică! Scurtă geografie a igienei și salubritatății Bucureștiului. Atelier de hârtie manuală [On paper and in practice! Short geography of Bucharest’s Hygiene and Sanitation. Lab for making manual paper]
Alexandra Rusu și Gabriela Nicolescu
Vineri, 3 iunie, începând cu ora 11:00 vă invităm la un atelier de confecționat hârtie și de învățat despre igienizarea Bucureștiului în cadrul expoziției Disobedient Waste la Casa Filipescu-Cesianu în Calea Voctoriei 151. Alături de Alexandra Rusu, curator la Muzeul Municipiului București și Gabriela Nicolescu, cercetător în cadrul proiectului Disobedient Buildings de la Universitatea din Oxford, vom discuta geografia și antropologia gunoaielor bucureștene în trecut și prezent. De asemenea, în cadrul atelierelor, tinerii vor avea oportunitatea să transpună hărți mentale pe hârtie manuală realizată de ei înșiși, din materiale reciclate.
Participatory workshop
4 June 2022, 11.00-13.00
Compostare la bloc și în livezile comunitare urbane. [Block compost and in urban community orchards]
Gabriela Iordan și Gabriela Nicolescu
Sâmbătă, 4 iunie, începând cu ora 11:00 vă invităm la un eveniment despre compostare în cadrul expoziției Disobedient Waste la Casa Filipescu-Cesianu în Calea Victoriei 151. Alături de Gabriela Iordan (Livada Urbană), pasionată de munca în protecția mediului și compostare, vom explora lumea inedită a compostării urbane. În acest atelier, deschis atât copiilor cât și adulților, vom afla: din ce se compune o mini-stație de compostare urbană comunitară, care este rolul fiecăruia dintre noi când folosim lada de compost și unde putem folosi compost-ul.

Organizer

Muzeul Municipiului București
View Organizer Website

Venue

Casa „Filipescu-Cesianu” – Muzeul Municipiului București
Calea Victoriei nr. 151
București, București 010072 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.