Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

București: ATELIERELE ”CREATIVITATEA ÎN MUZEE” REALIZATE DE LINDA NORRIS la Muzeul Hărților

24 septembrie - 25 septembrie

Ne bucurăm să anunțăm desfășurarea la Muzeul Hărților, în zilele de 24 și 25 septembrie 2018, a ATELIERELOR ”CREATIVITATEA ÎN MUZEE” REALIZATE DE LINDA NORRIS, expert în crearea de legături între comunități și muzee, în utilizarea și realizarea unor istorii atractive pentru activarea comunității.

Proiectul ”Creativitatea în Muzee – Workshop-uri și Seminarii pentru Dezvoltarea Spiritului Creativ al Profesioniștilor din Muzeele Românești” este realizat de Muzeul Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu” în parteneriat cu Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi și este finanțat de Ambasada SUA la București.

ATELIERELE / SEMINARIILE se adresează tuturor celor care lucrează în sectorul cultural, elevilor, studenților, asociațiilor culturale, etc., limba de lucru fiind limba engleză.

LINDA NORRIS are experiență de peste 35 de ani în sectorul muzeal și în dezvoltarea creativității în muzee.

Este autor, alături de Rainey Tisdale, al cărții ”CREATIVITY IN MUSEUM PRACTICE” /” CREATIVITATEA ÎN PRACTICA MUZEALĂ”, iar în prezent este Director pentru Dezvoltare Globală al International Coalition of Sites of Conscience cu sediul în New York, organizație ce dezvoltă programe cultural-educaționale pentru susținerea drepturilor omului, prevenirea discriminării, toleranță, ș.a.

Urmăriți pagina noastră și website-ul www.muzeulhartilor.ro pentru a afla noi informații.

Leave A Comment