Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: Aventurile lui Pinocchio @ Clubul Țăranului – La Mama  teatru interactiv și cu păpuși pentru copii duminică, 12 septembrie 2021, ora 11:00

12 September, 2021

Aventurile lui Pinocchio @ Clubul Țăranului – La Mama
🥁 teatru interactiv și cu păpuși pentru copii
📅 duminică, 12 septembrie 2021, ora 11:00
————————————-
Hai și tu! Info și bilete aici:
https://teatrulacinema.ro/aventurile-lui-pinocchio/
Un spectacol pus în scenă în cadrul programului Caravana cu spectacole la Clubul Țăranului – La Mama (Muzeul Național al Țăranului Român, Strada Monetăriei nr 3, Sector 1, București)
Powered by Teatru la Cinema
www.teatrulacinema.ro
O producție Compania Mușchetarii
————————————–
Eroul spectacolului nostru vă așteaptă să treceți prin mai multe aventuri. Chiar de la începutul spectacolului facem cunoștință cu Pinocchio, de când tatăl lui, Gepetto, se hotărăște să nu pună ultima bucată de lemn pe foc și să facă din ea o papușă de lemn care “să cânte și să danseze”, cu care să colinde toată lumea.
În loc să ajungă la școală, Pinocchio ajunge la teatru de păpuși unde îi cunoaște pe Arlechino, Colombina dar și pe marele “Mangiafuocco”. Hotărât să ajungă acasă se oprește peste noapte într-un han unde este păcălit de Motan și Vulpe. Zâna Albastră și cei trei doctori fac posibil deznodământul cu bine.
Din toate aceste aventuri micii spectatori învață ce e prietenia, respectul, dar ….mai ales faptul că nu e bine să minți.
Actorii vor da viață personajelor: Pinocchio, Gepetto, Arlechino, Colombina, Mangiafuocco, Motanul, Vulpea, Zâna Albastră și Cei trei doctori.
Spectacol LIVE de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata: 45 de minute
O producție Compania Mușchetarii
—————————————-
Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:
• Prezentarea la locație se poate face cu 45 de minute înainte de începerea spectacolului de teatru, pentru a putea respecta regulile de acces.
• Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) si respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane la intrarea în locație, la mese, la toalete și la ieșirea din locație. Masca trebuie să acopere gura și nasul.
• Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrarea in locatie.
• Organizatorii își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
• Spectatorii vor fi așezați la mese cu distanta de 1,5 m intre scaune. Mesele sunt situate la o distanță de minimum 2 m între ele.
Alte mențiuni:
• Preț bilete: 35 lei – adulti, 35 lei -copii. Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.
• Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de la locație în ziua spectacolului în limita locurilor disponibile

Details

Date:
12 September, 2021
Event Category:

Venue

Muzeul Național al Țăranului Român – Clubul Țăranului – București
Şos. Kiseleff nr. 3
București, București 011341 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.