Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Bold | Spectacol muzical pentru adolescenți, 15 februarie 2023, Muzeul Naţional al Literaturii Române

15 februarie

Un alt eveniment special de Ziua Națională a Lecturii are loc la ora 18.00 în Mansarda MNLR, Strada Nicolae Crețulescu 8, respectiv „Bold”, spectacol muzical pentru adolescenți.
„Bold e Caragiale contemporan! Trece prin filtrul comediei moravurile societății contemporane.” Lavinia E.
„Un spectacol despre vulnerabilitate, curaj și alegeri.” Octavian P.
„Un spectacol necesar, frumos, un spectacol dialog pentru și despre adolescenți.” Dana Rotaru
Coordonatorii proiectului: Andreea Moustache și Emanuel Varga
Andreea Moustache este actrița dublu licențiată în specializările Arta Actorului și Păpuși-Marionete, de curând și absolventă a masteratul de Pedagogie Teatrală. Personalitatea explozivă și talentul nativ i-au format o experiență vastă în domeniul artistic, având deja 7 premii în palmares și onoarea de a fi învățat de la cei mai buni, acumulând cunoștințe în animație, teatru, film, pantomimă și improvizație. Este pasionată de teatrul muzical și teatru-dans, genurile teatrale în care își poate etala energia pozitivă neîntreruptă de care publicul s-a bucurat urmărind-o în nenumărate producții de la TNB în cadrul trupei PasseParTout și Opera Comică. De asemenea, lucrează ca instructor teatral și coordonează ateliere de teatru de peste 7 ani, făcându-se iubită de orice grupă de vârstă cu care interacționează.
Emanuel Varga este actorul „electrizant” și pedagogul teatral „preferat”, așa cum a fost numit de către cursanții lui, titluri obținute prin muncă, dăruire și implicare. Neîntârziat a fost răsplătit și cu Premiul pentru cel mai bun instructor de teatru, din cadrul Galei Absolvenților de la UNATC, 2022. A absolvit Facultatea de Teatru, specializarea Actorie și Masteratul de Pedagogie Teatrală, iar în prezent joacă în spectacole de teatru și musicaluri, compunând muzică și implicându-se tot mai mult în sfera educațională, implementând spectacole și proiecte educaționale pentru copii și adolescenți.
Echipa spectacolului BOLD
Actori: Andreea Moustache și Emanuel Varga
Text: Iulia Mirică, Paula Rusu și Maria Drăgoi
Scenografie, Proiecții și Light Design: Miruna Croitoru
Muzica: Adrian Piciorea și Robert Găgeată
Versuri: Emanuel Varga
Coregrafia: Andreea Toma

Organizator

Muzeul Național al Literaturii Române – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național al Literaturii Române, (MNLR) – str. Nicolae Crețulescu 8
Nicolae Crețulescu 8
București, București Romania
+ Hartă Google