Loading Events
 
 
În curînd va începe cea de-a noua ediție a Bucharest Science Festival, o ediție în format hibrid, cu multe întîlniri online, dar și cu un număr de evenimente în format fizic. Tema din acest an va fi “Reziliență prin Știință” și va ilustra modul în care știința ne oferă instrumentele necesare pentru a face față provocărilor viitorului.
BSF 2021 va avea loc între 22 și 26 septembrie, iar dezbaterile vor putea fi urmărite prin Zoom și pe principalele platforme de social media, accesul fiind complet gratuit!
Printre cei care ni se vor alătura în acest an se numără Roxana Bojariu (climatolog, Administrația națională pentru Meteorologie), Bogdan Suditu (geograf, Universitatea din București) sau Bogdan Antonescu (fizician, Institutul Național pentru Optoelectronică). Ca deobicei, la Festival vor participa și invitați din străinătate, precum Mircea Iliescu (genetician, Universitatea din Cambridge), o echipă de ingineri de la ITER, reactorul de fuziune nucleară aflat în construcție în sudul Franței, David Whitehouse (astrofizician și autor de cărți de popularizare științifică) sau celebrul Jim Baggot, comunicator de știință.
De asemenea, vă așteptăm să vă întîlniți cu reprezentanți ai industriei spațiale din România în cadrul unei expoziții de profil și să pătrundeți în lumea tehnologiilor de securitate cu ajutorul specialiștilor din trupele speciale ale Poliției.
Evenimentele individuale vor fi anunțate în cadrul secțiunii evenimente a paginii de Facebook a Bucharest Science Festival, pe site-ul www.BucharestScienceFestival.ro și în secțiunea “Discuții”.
Notă: în cazul evenimentelor desfășurate în format fizic, vă rugăm să respectați cu strictețe toate măsurile de protecție sanitară solicitate de fiecare locație în parte. De asemenea, recomandăm vaccinarea completă a tuturor persoanelor eligibile, conform recomandărilor autorităților sanitare.
https://www.facebook.com/geology.ro/posts/1375822869479847

Details

Start:
22 September, 2021
End:
26 September, 2021
Event Categories:
,

Organizer

ASUR – Asociația Secular-Umanistă din România

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *